Mit gondoltok az arabokról? Magyar lány és egy arab srác szerintetek?
Én sok olyan dolgot hallottam, hogy a nőkkel nem éppen úgy bánnak (hosszútávon) ahogy egy európai nő elvárná... de az ellenkezőjéra is láttam már példát...
attól függ mennyire "arab" (tehát egy Európában született arabnak európaibb szokásai vannak), illetve hogy mennyire fogadja el a mi szokásainkat...
Sok arabbal dolgozok es megnyugtatlak, az a sok rossz amit mondanak roluk mind igaz.
Egyebkent az europai lanyokat kulonosen szeretik boldogitani, jatszak az eszuket, kedvesek, stb. A fogalmatlan kiscsajok meg ragadnak a mezesmadzagra, aztan mindtol kis ido mulva jon a "csak meg 1x arabbal ne" felkialtas.
Amugy olyan kulturalis kulonbsegek vannak ami szerintem onmagaban eleg, nem beszelve hogy egy olyan vallas fanatikusai ami meg a keresztenyseghez is le van maradva tobb 100 evvel. Szoval sok sikert!
Felejtsd el.
Az arabok kezdetben a csillagokat lehozzák ,meg igen szépen udvarolnak , de a házasság után elszabadul a pokol.
Azt sem engedné, hogy egyedül menj vásárolni.
1.meg mikor végeznek a sulival, általában hazahúznak, és a "barátnőjüket" itt hagyják a francba
2. sok csak bukdácsol a suliban, és ha nem megy nekik, akkor mennek tovább Szlovákiába
3. sok esetben van már barátnőjük otthon
Ez mind tapasztalat!
Több éves, több ismerős tapasztalata alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!