Mit gondoltok az arabokról? Magyar lány és egy arab srác
szerintetek?
Én roma vagyok a férjem török.Mikor ismerkedtünk mindenki mondta jaj a törökök így és úgy.....De megismertem és egyáltalán nem olyan. Nagyon jó ember 6 éve vagyunk együtt.A Magyar nép nagyon rasszista tisztelet a kivételnek de tapasztalat szinte semelyik népet nem szeretnek.Ismerd meg ne a vallást nézd ne a származását az EMBERT mert minden nép csoportban országban vannak jó és rossz emberek is.
2013. júl. 5. 20:09
12/50 A kérdező kommentje:
amúgy nem facebookon talált meg:) facebookot nem nagyon használom.:D
azért örülök hogy vannak itt jó dolgok is^^ nekem például nagyon szimpatikus
13/50 A kérdező kommentje:
amúgy meg oké h Kuvaitban él, de Magyarországra akar költözni, és itt tanulni.
Ajanlok neked egy filmet"Lanyom nelkul soha" a cime.
2013. júl. 5. 21:13
Pont ezt a filmet kerestem én is, csak a címére nem emlékeztem. Itt megnézheted:
[link]
Üdv.
2013. júl. 5. 21:33
Cigány, arab, egykutya. Az egészen más kultúra. Nem nekünk találták ki. Neked viszont most bárki bármit is beszélhet, úgysem fogod fel, mert be vagy gerjedve. Én is éltem arab és cigány családok közelében, tudom mi a dorgés. Ilyen kapcsolatokat és is betiltanám.
2013. júl. 5. 21:43
Magyar kolleganomnek (19 eves) pont egy KuWaiti baratja volt. Amugy Londonban vagyunk. Az elejen a csillagokat lehozta volna neki, mindig kedves, segitokesz vot. Aztan a lany akkor gondolkozott el amikor azt kerte tole hogy az utcan csadorban jarjon mert tul szep ahhoz hogy mas is lassa. Amikor vegul a csaj kidobta utana ki kellett hivnia a rendoroket is mert ott utotte szegeny lany ajtajat hajnalban.
2013. júl. 5. 21:44
18/50 A kérdező kommentje:
a filmet mindjárt megnézem:) köszi érte.:) egyre több kétes dolog jön=/ akkor tényleg csak az elején maradna ilyen kedves? amúgy ez nem abból fakad h nagyon szerette?
Egy kuvaiti Magyarországra akar költözni? ☺ És ezt te be is veszed?
Amúgy persze, hogy szépen tudnak udvarolni ☺, ez is az arab kultúrához tartozik, meg az is amit majd később tapasztalsz. Ha madarat akarsz fogni, szépen kell fütyülnöd ☺.
Két különböző kultúra amiből jösztök és két különböző életmód különböző értékekkel. Az egyiknek fel kellesz adnia a sajátját. Annak aki otthagyja a hazáját. De meddig bírja? A magánéletben, az ajtók mögött igyekezni fog(sz) a saját szokásai(d) szerint élni és ez konfliktus forrás lesz. Ha arab módon reagál a konfliktusra, akkor rövid úton intézi el. És ha akárhogy szeret és európai módon igyekszik majd bánni veled, ha ott éltek majd, akar-nem akar, muszáj lesz neki az ottani szokások (törvények) szerint bánni veled, mert a férfitársai lenézik és kinézik maguk közül ha nem így tesz. (csak egy apróság, cipekedhetsz majd mögötte kullogva és ő előted megy az utcán zsebretett kezekkel, vagy jobbik esetben "csak" nevetség tárgya lesz.)
2013. júl. 5. 23:26
20/50 A kérdező kommentje:
Igen beveszem, mert meg is mutatta a papírokat amiket a suliba adott be jelentkezéshez, meg hogy mit válaszoltak vissza neki a sulitól. Tényleg ennyire naiv volnék? És ha elvégezte itt az egyetemet akkor Londonba akar menni. -nem tudom már mit kellene hinnem. Megnéztem a filmet is elég borzasztó volt.
Kapcsolódó kérdések: