Szerintetek is szepek a libanoni/arab lanyok? Szinte
megbolondulok ertuk.
Figyelt kérdés
pl. Maya Nasri,Haifa Wehbe, Nancy Ajram, Elissa, (Rima Fakih). Ha kell kepeket is kuldok. Valami eszmeletlen genetikai kombinacioval rendelkeznek az ottani nok.
Szépek- szépek, de ha férfi lennék, biztos nem ők lennének a zsánereim.
Na meg sminkben és photoshopban mindenki szép, és valljuk be, hogy a hírességek java része ettől válik olyan lenyűgözővé.
Ettől függetlenül persze alapba is szép lehet valaki.
De ha neked ez jön be, akkor ez jön be. :) Mindenkinek más a stílusa.
2012. jún. 2. 13:51
2/9 anonim válasza:
A hírességek mindenütt szépek.Hasonlíts össze egy amerikai vagy japán hírességet egy átlaggal.
Nekem az orosz meg az egyéb északi származású nők jobban tetszenek.
2012. jún. 2. 13:55
3/9 anonim válasza:
szterintem csak ez a Nancy Ajram fest jól de neki többnyire kifejezetten európai vonásai vannak
2012. jún. 2. 13:56
4/9 A kérdező kommentje:
ez igaz, mindenkinek mas jon be. azert sajna en a szokekre nem bukok.
2012. jún. 2. 14:05
5/9 anonim válasza:
Az utolsó tényleg szép :) mondjuk én meg az arab pasiktól bolondulok meg :DD
2012. jún. 3. 17:26
6/9 anonim válasza:
Az enekes/szinesznok, altalaban minden hol csinosak szepek. De az atlag arab lanyok dagik, es kozel sem olyan szep az arcuk mint mondjuk Haifa vagy Nancy. A libanoni lanyok talan a legszebbek az arabok kozul, de meg a perzsa lanyok is szepek lehet hogy meg szebbek is :)
2012. jún. 4. 08:42
7/9 anonim válasza:
Nancy Ajram szanaszét van plasztikázva, műtétek előtt is bejön? [link]
Haifa is sokat plasztikáztatott (főleg az orrán látszik) és folyamatosan kék kontaktlencsét hord - itt ezen a képen kicsit túlment a botox [link]
Maya Nasri és Elissa nekem személy szerint nem tetszik. Elissa sem a géneknek köszönheti, ahogy kinéz amúgy, nézd meg ezt: [link]
Rima nagyon szép, ő nekem is tetszik, de hát ő nem egy átlag arab nő, hanem egy Miss Universe :)
2013. júl. 15. 13:55
8/9 anonim válasza:
Köztudottan nagyon híresek a libanoni nők az arab világban a szépségükről. Az én exem meg volt bolondulva a libaboni nőkért - nem véletlen lett ex :D Mondta az illető, hogy nem csak az énekesek vagy celebek szépek, hanem a való életben is átlagon felüli a szépségük.
2013. júl. 15. 15:29
9/9 anonim válasza:
igen de azt az alárendeltséget h tudod feloldani h itt már európában Ő Uralkodjon feletted?!?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!