Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen arab nevek vannak?

Milyen arab nevek vannak?

Figyelt kérdés
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert én szfinx macskát szeretnék és a nevéhez hűen - mivel a Szfinx Egyiptomban van - Egyiptommal kapcsolatos nevet szeretnék ennek a szokatlan cicusnak. Az ókori Egyiptommal kapcsolódó neveket is hozzá raktam, de arab nevet is adnák a szfinxemnek - mivel Egyiptom az arab világhoz tartozik -, én csak egy arab nevet tudok: Mohamed. Valaki ismer legalább 30 arab nevet?

2012. máj. 23. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Itt aztán válogathatsz:

[link]

[link]

(adnák = adnÉk)

2012. máj. 23. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Fiu nevek: Dzsámál, Áli, Áhmed, Márwán, Szálá, Hákim, Álá, Nágáh, Ádnán, Huszein, Mahmud, Musztafa, Abdul, Zied, Gászán, Khálid, Jásszer, Ánász, Záki, Szemír, Hászán, Támer, Omár,

A neve elé rakhatod az "el", vagy az "abu" neveket

pl: Abu-Ali, El-Hásszán - elég különleges macska nevek

Lány nevek: Szemirá, Fátimá, Ájisá, Ájidá,Enszi, Sirin, Száhár, Mona, Nudzsud, Ászmá, Mirjám, Márdzsán,

2012. máj. 24. 09:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha a cicusom hím lesz, akkor Omár lesz, ha lány, akkor Fátimá.
2012. máj. 24. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Lany: Tuka, Esrah, Djenne,Najwa, Nancy, Ayam, Azer,Samah,Houda,Leyla,Shirine,Kerima.Szihem,Ghizla,.Amina,Zana,Hasna,Mariam,Mezell.Nabil.

ferfi: Musztafa, Khalid, Ali,Mortada,Rouda,Omar, Rahid,Garo,Hamoudi, Hamoda,Husszein, Farid, Fahad,Faysal,Hassan, Hossam,Jalal,Kahlil, Mahmoud,Marwan.

2012. jún. 6. 02:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ. Már leírtam, hogy mi lesz a neve a szfinxemnek.
2012. jún. 6. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
jo regi kiiras, de talaltam, koztuk en is kislany nevet, nagyon tetszik.
2016. szept. 7. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Marwan, Salah, Bilal, Omar, Amr, Anis, Abu
2017. jan. 11. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!