Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok az arabokról?...

Mit gondoltok az arabokról? Magyar lány és egy arab srác szerintetek?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy arab fiúval, nagyon aranyos, meg kedves. Viszont nagyon sok rossz dolgot hallok az arabokról, meg a szokásaikról.

2013. júl. 5. 18:30
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
57%
Azért egy roma és egy török sokkal közelebb áll egymáshoz, mint egy magyar (európai) és egy arab. Én sem igazán ajánlanám.
2013. júl. 9. 20:54
 32/50 anonim ***** válasza:
40%
Nekem volt arab barátom. Sosem bánt velem rosszul. Tisztelem a szakítás óta is és ő is tisztel engem. Még a kapcsolatunk is jó maradt. Szerintem nem kell félned,csak okosan!
2013. júl. 15. 13:10
 33/50 anonim ***** válasza:
62%
Ez a beszélgetés gondolom facebookon zajlik...:D És ugye milyen jó lesz majd ha meglátsz egy 50 éves arab sejket aki kiadta magát egy 18 éves srácnak :D. Eszed alapján nem lehetsz több te sem sokkal!
2013. júl. 19. 13:51
 34/50 A kérdező kommentje:
megnyugodhatsz utolsó, nem facebookon, nem használom alapból a facebook-ot. Skypon beszélgetünk, és nem 50 sejk:) 21 éves:D De a probléma már megoldva^^ köszike mindenkinek:)
2013. szept. 5. 20:14
 35/50 anonim válasza:
Na,mi lett? :) :)
2013. szept. 11. 21:26
 36/50 A kérdező kommentje:
hát igazából úgy néz ki hogy novemberben eljön 1-2 hétre^^
2013. szept. 13. 01:17
 37/50 anonim ***** válasza:
45%
Az en arab baratom, mar 2 szer volt nalam Magyarorszagon, igaz o mar regen nem Irakban el. 1 eve h. egyutt vagyok vele, imadom ot, o is engem.
2013. okt. 31. 13:03
 38/50 anonim ***** válasza:
sajuska, az iraki NEM arab.
2013. nov. 2. 10:36
 39/50 anonim ***** válasza:

1.Nem sajuska, hanem Sajusa

2.A baratom iraki es arab.

3.Ne tudd jobban, mint en.

2013. nov. 2. 23:31
 40/50 anonim ***** válasza:
95%

Kuvaitban a lakosság nagy része (mintegy 60%-a) nem rendelkezik állampolgársággal, különböző országokból költöztek be ők, vagy még a szüleik. Ott nincsen ius soli - aki nem kuvaiti állampolgártól születik, az nem is lesz állampolgár.

Nekik, ezeknek a másodrangú lakosoknak egy európai uniós állampolgárság nagyon nagy kincs, és az köztudott, hogy házassággal könnyű állampolgárságot, letelepedési engedélyt kapni. Elég megfigyelni, kimegy egy európai nő valamelyik iszlám országba, százszámra kapja majd a házassági ajánlatokat. Javaslom, hogy légy óvatos mindenesetre...

Egyébként: az arab nem egyenlő az iszlámmal. Vannak keresztény arabok is.

هل تتكلمين العربية؟

2013. nov. 4. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!