Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok az arabokról?...

Mit gondoltok az arabokról? Magyar lány és egy arab srác szerintetek?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy arab fiúval, nagyon aranyos, meg kedves. Viszont nagyon sok rossz dolgot hallok az arabokról, meg a szokásaikról.

2013. júl. 5. 18:30
1 2 3 4 5
 41/50 mustafa33 ***** válasza:
37-es, ez jó ☺ már egy éve együtt vagytok, már 2x volt nálad. ☺ Te kis naiv.
2013. nov. 4. 22:35
 42/50 A kérdező kommentje:
Neki van állampolgársága Kuwaitba úgy hogy szerintem nem áll fent ez a veszély. :) Viszont nagyon vallásos
2013. nov. 21. 21:44
 43/50 anonim válasza:
100%
elolvastam az osszes kommentet. Itt aztan van minden. Ezek a dolgok engem is erdekelnek pont ezert is olvasgatom. Sajnos sose fogjuk megtudni hogy mire szamithatunk. mert mindenkinek mas az elete,tapasztalata muszlim ferfivel. elojelek mindig vannak es az vallastol fuggetlen. azokat kell latnod es amit megtesz erted. persze sokszor olvastam h az elejen megtesz mindent de aztan kesobb pokol. Ugyan mar ezt egy magyar fiu is igy csinalja:)meg elfogsz olvasni egy csomo storyt jot rosszat de ugysem ez alapjan dontesz majd. Legyen helyen az eszed es talan nem lesz gond. Ezt soha senki nem tudja mi fog tortenni. aki igen annak valami showban a helye:) de erdekelne hogy mi tortent azota?
2014. jan. 14. 15:50
 44/50 anonim válasza:

Szia :)

Mi történt azóta? Engem is nagyon érdekelne a tapasztalatod :)

2014. márc. 1. 22:07
 45/50 anonim válasza:
24%

Istenem... miért pofázik a sok idióta amikor fogalmuk sincs a dolgokhoz ?

Nekem apukám arab, édesanyám európai. És már 19 éve élnek nagyon boldog házasságban, apu mindent megad nekünk, anyut sem engedi dolgozni, mert ő csinál mindent.

Nyilván mindenhol vannak jó és rossz emberek, ennyi erővel egy európai férfitól még jobban kéne félned. Arab országokban nincs olyan, hogy a pasi csalja a feleségét, aztán meg otthagyja a p..ba. Én őszintén, sokkal nyugodtabb lennék egy arab férfi mellett, mint egy európai mellett. Amúgy köztudott, hogy a világon a legtöbb jó ember mind arab. Most őszintén, ti mikor adományoztatok valamit is szívből és komolyan ? Na ugye... az araboknál alap, hogy segítessz másokon. Először kérlek ismerjétek meg a kultúrát, azt az odaadást amire ők képesek, és amennyire tudnak szeretni, majd azután pofázzatok, hogy a kollegám így és így.

2014. ápr. 1. 21:45
 46/50 mustafa33 ***** válasza:
Nono, az az adomány őszinte is? Vagy csak mert a próféta (az Úr áldja és adjon neki békét) előírta?
2014. ápr. 1. 23:42
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolso elotti, kicsit csiszolhatnal a stilusodon.

Nekem is 11 eve arab ferjem van, es most pont abbol van koztunk nemi feszultseg,hogy nem akarja, hogy visszamenjek dolgozni. A kicsi 2 eves, nekem meg jo allasom van, varnak is vissza, de nem akarja, hogy dolgozzak. Nem mindenkit elegit ki az, hogy egesz eleteben otthon kavargatja a levest :/ Szoval a felsorolasodbol, amiben bizonygatod mennyire jo ember apukad, mert anyukadat "nem engedte dolgozni", nem pozitivum.

Mindazonaltal jol elunk, szeretjuk egymast, de az arabok szerintem se nem jobbak, se nem rosszabbak, mint a magyarok. Csak masok.

2014. ápr. 2. 13:47
 48/50 anonim válasza:
29%

Nekem is arab az apukam anyukam magyar , amig magyarorszagon eltem allandoan megvoltam alazva a nevem es borszinem miatt , ha az utcaban anyukammal setaltam aki hordta a fejen a kendot meg voltak olyan magyarok akik lekoptek es terhesen fel loktek. Akkor a magyarok milyen emberek? Jók?Rasszistak vagytok, de nem mind vannak normalisak is de Akkor Bakker ne mondjatok mar minden szart az arabokra, semmit nem tudtok a kultorarol, se roluk, en mindig arab kutya vagy terrorista voltam igy hivtak.

Apukamtol mindig azt lattam hogy szereti Es csodalja anyukamat, sose emelte ra a kezet, sose beszel vele csunnyan egyaltalan nem agressziv Es pedig algeriai ott szuletett ott nott fel....szoval amielott mondtok valamit gondolkozatok el azon h a ti fajtatok milyen is igazabol.

2014. nov. 20. 10:47
 49/50 anonim válasza:
69%

.-.

Szetintem elottem levo valaszolonak igaza van :)

Nem tudom mit itelkeztek hiszen mi sem vagyunk tobbek mint ok. Es en imadom az osszes muzulman orszagot embereket,kulturat.(nem a terrorista emberekre gondoltam.) egyepkent a terrorista emberek sem tehetnek errol mivel oket igy neveltek ez a vallasuk nem lehet veluk mit kezdeni. Ez van. De en is ismerek par muszlim embert akik nagyon kedvesek es egy legynek sem artananak.

Egy orszagba vannak jo emberek is es rosszak is mint Magyarorszagon is. De en is azt tanacsolnam hogy elotte ismerd meg kicsit jobban es utana donts. :) bocsi a helyesirasi hibakert ha vannak mrt telorol irok :D

2016. febr. 15. 19:13
 50/50 Jano Donis válasza:
Ha szot fogadsz, nem kapsz ki. Azt hiszem ez tobbnyire neveltetesen, perverzitason es vervonalon ( ferfi) mulik. Igen a szigorubb orszagokban (Irak, SzaudArabia, Egyiptom) notorikusa jar a nadragszij, a korbacs..
2021. ápr. 29. 01:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!