Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan lany/no akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lany/no akinek muszlim baratja/ferje van?

Figyelt kérdés
En is le vagyok dobbenve, de nagyon tetszik egy muszlim vallasu ferfi, es azt hiszem en is bejovok neki. Tudom, hogy gyakorolja a vallasat, megis kicsit tartok az egesztol. Tanacsokat varok, legyszi segitsetek.
2010. ápr. 28. 22:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
Törökországban, ha egy muszlim férfit megcsal az asszonya, megölheti a vallási törvények szerint és meg is szokták.
2010. ápr. 28. 22:16
 2/22 A kérdező kommentje:
Eddig rendkivul biztato a helyzet..
2010. ápr. 28. 22:17
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
csak mondom ha erre vágysz akkor hajrá, ja és a muszlimoknak több feleségük is lehet.
2010. ápr. 28. 22:18
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
Így igaz ott kicsit másképp viszonyulnak a nőkhöz szolgáknak tekintik őket, azt kell tenned, amit a párod mond.
2010. ápr. 28. 22:29
 5/22 A kérdező kommentje:

Oke, tisztaban vagyok ezzel azzal a muszlim vallast illetoen. Koszonom a jotanacsokat, de en olyan noket keresek, akiknek van tapasztalata muszlim ferfival.

Kerem, olyanok irjanak.

2010. ápr. 28. 22:41
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
NAgyon nem ajánlom. Válassz a saját kultúrádból, mert nem lesz jó vége.
2010. ápr. 28. 22:49
 7/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nyugodtann felejtsd el az összes baromságot amit a muszlimokról eddig tudtál, és ismerkedj meg a sráccal. Nekem van egy muszlim évfolyamtársam az egyetemen ő szokott nekünk mesélni a vallásáról, és amit mond sokkal szimpatikusabb, mint a mi képmutató keresztény vallásunk. Tégy vele egy próbát.
2010. ápr. 28. 22:50
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Hát persze, a szomszéd nője mindig zöldebb.
2010. ápr. 28. 22:53
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már olyan barátom,és semmi rossz nem történt senki nem ölt meg senkit meg nem volt rajtam kivül 1000 felesége... telejsen hülyeségeket beszélnek...

A vallásuk ténylegesen eltér,de attól még ugyanolyan emberek. Gondolom a srácot MO-n ismerted meg,nem törökországban. Tehát azok a muszlimok,akik más országban élnek azért teljesen máshogy is élik meg a vallásukat. Bár én a helyedben azért felejteném el,mert ha a srác tényleg muszlim,és komolyam követi a vallását,akkor azt jelenti,hogy csakis kizárólag egy muszlim lányt vehet el feleségül,és a saját országából. Ez náluk ugymond elég kemény vallási elvárás. Azmellett pedig ha a családja nagyon tartja magát a vallásához akkor SOHA NEM FOGJÀK ELFOGADNI azt,hogy egy más nemzetiségü,vallású lányt vegyen el. MEgoldás erre is csak az lenne,ha te magad is a muszlim vallás híve lennék... elég bonyolultak ezek a vallású emberek,akik sokkal de sokkal szigorubban veszik a vallásukat,mint mondjuk a katolikusok. Náluk ténylegesen vannak durva dolgok... de szerintem beszélgess el vele,kérdezd meg,hogy náluk ez hogy van. Ha tudok még segíteni kérdezz,elég sokmindent tudok a vallásról is,mivel itt élek Ausztriában rengeteg muszlim él fiú is lány is,és vannak barátnöim is akik már sokmindent meséltek róla.

2010. ápr. 28. 23:15
 10/22 A kérdező kommentje:

Koszonom a kimerito valaszt az utolso hozzaszolonak.

Nem Magyarorszagon, hanem Norvegiaban ismertem meg a pasit es egyutt dolgozunk. Tanult, muvelt, okos, es ranezesre nem mondanad meg, h honnan jott. Van felesege, aki muszlim, de nem valnak el, a tartozkodasi engedely miatt. DE nem elnek egyutt, es megbeszeltek, hogy csak a papirok tartjak ossze oket es mindenki mehet a sajat utjara, amint lehet, elvalnak. Eloszor azt hittem, csak mondja, de mar 100% biztos vagyok benne, hogy tenyleg nem elnek egyutt. Nem igazan tudom, hogy mit akar velem/tolem, de erzem a kettonk kozti vibralast, ami ott feszul a levegoben. Voltak mar ketertelmu megjegyzesei, persze nagyon visszafogottan. Engem vonz ez az egesz, es nem tudom, hogy a vesztembe rohanok e, hogyha pl. egyszer meg akar csokolni en meg hagyom magam. :) vagy egy csok az jelent valamit naluk?

2010. ápr. 29. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!