Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lany/no akinek muszlim baratja/ferje van?
Oke, tisztaban vagyok ezzel azzal a muszlim vallast illetoen. Koszonom a jotanacsokat, de en olyan noket keresek, akiknek van tapasztalata muszlim ferfival.
Kerem, olyanok irjanak.
Nekem volt már olyan barátom,és semmi rossz nem történt senki nem ölt meg senkit meg nem volt rajtam kivül 1000 felesége... telejsen hülyeségeket beszélnek...
A vallásuk ténylegesen eltér,de attól még ugyanolyan emberek. Gondolom a srácot MO-n ismerted meg,nem törökországban. Tehát azok a muszlimok,akik más országban élnek azért teljesen máshogy is élik meg a vallásukat. Bár én a helyedben azért felejteném el,mert ha a srác tényleg muszlim,és komolyam követi a vallását,akkor azt jelenti,hogy csakis kizárólag egy muszlim lányt vehet el feleségül,és a saját országából. Ez náluk ugymond elég kemény vallási elvárás. Azmellett pedig ha a családja nagyon tartja magát a vallásához akkor SOHA NEM FOGJÀK ELFOGADNI azt,hogy egy más nemzetiségü,vallású lányt vegyen el. MEgoldás erre is csak az lenne,ha te magad is a muszlim vallás híve lennék... elég bonyolultak ezek a vallású emberek,akik sokkal de sokkal szigorubban veszik a vallásukat,mint mondjuk a katolikusok. Náluk ténylegesen vannak durva dolgok... de szerintem beszélgess el vele,kérdezd meg,hogy náluk ez hogy van. Ha tudok még segíteni kérdezz,elég sokmindent tudok a vallásról is,mivel itt élek Ausztriában rengeteg muszlim él fiú is lány is,és vannak barátnöim is akik már sokmindent meséltek róla.
Koszonom a kimerito valaszt az utolso hozzaszolonak.
Nem Magyarorszagon, hanem Norvegiaban ismertem meg a pasit es egyutt dolgozunk. Tanult, muvelt, okos, es ranezesre nem mondanad meg, h honnan jott. Van felesege, aki muszlim, de nem valnak el, a tartozkodasi engedely miatt. DE nem elnek egyutt, es megbeszeltek, hogy csak a papirok tartjak ossze oket es mindenki mehet a sajat utjara, amint lehet, elvalnak. Eloszor azt hittem, csak mondja, de mar 100% biztos vagyok benne, hogy tenyleg nem elnek egyutt. Nem igazan tudom, hogy mit akar velem/tolem, de erzem a kettonk kozti vibralast, ami ott feszul a levegoben. Voltak mar ketertelmu megjegyzesei, persze nagyon visszafogottan. Engem vonz ez az egesz, es nem tudom, hogy a vesztembe rohanok e, hogyha pl. egyszer meg akar csokolni en meg hagyom magam. :) vagy egy csok az jelent valamit naluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!