Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan lany/no akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lany/no akinek muszlim baratja/ferje van?

Figyelt kérdés
En is le vagyok dobbenve, de nagyon tetszik egy muszlim vallasu ferfi, es azt hiszem en is bejovok neki. Tudom, hogy gyakorolja a vallasat, megis kicsit tartok az egesztol. Tanacsokat varok, legyszi segitsetek.
2010. ápr. 28. 22:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Dehogy. Figyelj: nagyon sok muszlim vallású ember van,aki akárkivel együtt lehet,mind1 milyen országból,valószínüleg ö maga is ilyen,majd beszélgessetek el róla. Ha neki nem gond se vallási se más fajta szemszögböl,hogy milyen nemzetiségü lánnyal van együtt,akkor teljesen megnyugodhatsz. Lehet azt mondja,h teljesen mind1. Akkor nincs probléma,ismerkedj meg vele,ha úgy van jöjjetek is össze,hiszen semmi akadálya így. Mint mondtam volt nekem is muszlim barátom nem volt semmi gond sem. csak hát nem úgy alakultak a dolgok. Èn mindenesetre sok sikert kívánok,szerintem nincs semmi akadály :)
2010. ápr. 29. 08:06
 12/22 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt, megnyugtato. Ha kozelebb kerulunk egymashoz, akkor elbeszelgetek vele egy kicsit melyebben a szokasairol. Nekem nagyon bejon, szamomra nagyon vonzo :) en nem tudom, hogy mennyire tetszem neki.

Es amugy a Te volt baratod hogy allt a szexszel? Mert ahogy tudom, tiltott szamukra a hazassagon kivuli szex.. Mi a helyzet a csokkal? :) Azt szabad?

2010. ápr. 29. 17:18
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Hogy mondjam neked a pasiknál általában mind1. Ugye náluk nem bebizonyítható,hogy volt szexuális kapcsolatuk avagy nem. Ezért is van az hogy nagyon sok muszlim férfi ennek ellenére szexuális életet él,de csak olyannal,aki nem a saját vallásához tartozik. A nöknél is szigorúan tilos,ahogy a pasiknál is,de ugye mint mondotta náluk nem tudná meg senki. A nöket elviszik kivizsgáltatni és hát ugye a nögyógyász simán meg tudja mondani,hogy volt e már vkivel vagy nem. A csók szerintem teljesen normális,arról nem tudok hogy bármi gond is lenne vele,de mondom sokmindentöl függ minden,ezeket töle fogod majd idövel megtudni :) Amugy igen a muszlim vallású férfiak ténylegsen jól néznek ki,nekem is totál bejönnek^^ ne hallgass senkire ismerkedj csak meg vele,gond nem lehet belöle :) ki tudja talán egyszer házasság is lehet belöle. Nagyon sok családot ismerek meg amugy is sok létezik,ahol pl katolikus az egyik fél a másik muszlim. Erre mondják a szerelem nem ismer határokat és korlátokat,ha valaki igazán szereti a másikat,akkor a vallás nem szabhat nagyon határt ;)
2010. ápr. 30. 00:06
 14/22 A kérdező kommentje:

Na, ma volt alkalmunk kicsit hosszabban elbeszelgetni. Ravilagitott, hogy mar nem orzik a regi hagyomanyokat, mint pl. a lany szuzen mehet ferjhez, nem valhat el. El lehet valni, ja es nem kovezik meg azt a not se, aki megcsalja a ferjet. Legalabbis az o orszagaban. Ahogy az egyik kommentelo irta, NEM tekintik szolganak a noket, egyaltalan nem.

Szoval en is ugy latom, ha bejovunk egymasnak, akkor ossze is fogunk jonni. Ma nagyon zavarban voltam, es lattam, hogy o is, mert nem tudjuk meg, hogy hogyan kezeljuk a masikat. De a nyomomban van, odajon hozzam beszelgetni, nez, szoval latom, hogy bejovok neki. De akkor miert nem hiv fel, kuld egy smst, vagy egy emailt??? Hetfon elvileg egesz nap egyutt leszunk, mert tovabbkepzesre megyunk pont mi ketten. Szerintem mindenre fogok koncentralni, csak az eloadasra nem :)

A masik: mi van, ha csak szexelni akar? En kapcsolatot akarok vele, nem csak szexet. Azert tartok ettol mert kozolte ma, h szexi vagyok :S. Marmint nem kozolte, hanem leirta egy darab papirra, osszehajtogatta es odaadta... mint a kisgyerekek altalanosban. Viszont ettol fuggetlenul nagyon ferfias es kesz vagyok tole...

2010. ápr. 30. 13:27
 15/22 anonim válasza:
:|
2010. ápr. 30. 19:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat emberek :)
2010. máj. 1. 02:33
 17/22 anonim válasza:
Szia! Nem tudom hányadán álltok éppen most a muszlim ismerősöddel, de nekem van tapasztalatom a témában (férjem muszlim) úgyhogy szívesen segítek neked ha szeretnéd!
2010. máj. 27. 11:42
 18/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, hat ez nagyon jo! Van par kerdesem. A pasival semmi nem lett egyszerubb, csak bonyolultabb. Nem latok lehetoseget, h privat emailt kuldjek neked. Hogy beszelhetnenk megis? Msn?
2010. máj. 27. 16:24
 19/22 anonim válasza:

Szia!

Msn..persze :) mi az email címed? felveszlek és akkor beszélhetünk :)

2010. máj. 27. 17:21
 20/22 A kérdező kommentje:

seahorse@lajt.hu

kerlek ha megfelel Neked akkor kuldjed el ide Te az msn cimedet, es felveszlek. nem szeretnem itt kiirni, mert hatha felismernek. Koszonom :) Mar nagyon szeretnek kerdezni par dolgot es vegre valaki aki tapasztalatbol hozza tud szolni, orulok Neked :)

2010. máj. 27. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!