Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lany/no akinek muszlim baratja/ferje van?
Koszonom a valaszt, megnyugtato. Ha kozelebb kerulunk egymashoz, akkor elbeszelgetek vele egy kicsit melyebben a szokasairol. Nekem nagyon bejon, szamomra nagyon vonzo :) en nem tudom, hogy mennyire tetszem neki.
Es amugy a Te volt baratod hogy allt a szexszel? Mert ahogy tudom, tiltott szamukra a hazassagon kivuli szex.. Mi a helyzet a csokkal? :) Azt szabad?
Na, ma volt alkalmunk kicsit hosszabban elbeszelgetni. Ravilagitott, hogy mar nem orzik a regi hagyomanyokat, mint pl. a lany szuzen mehet ferjhez, nem valhat el. El lehet valni, ja es nem kovezik meg azt a not se, aki megcsalja a ferjet. Legalabbis az o orszagaban. Ahogy az egyik kommentelo irta, NEM tekintik szolganak a noket, egyaltalan nem.
Szoval en is ugy latom, ha bejovunk egymasnak, akkor ossze is fogunk jonni. Ma nagyon zavarban voltam, es lattam, hogy o is, mert nem tudjuk meg, hogy hogyan kezeljuk a masikat. De a nyomomban van, odajon hozzam beszelgetni, nez, szoval latom, hogy bejovok neki. De akkor miert nem hiv fel, kuld egy smst, vagy egy emailt??? Hetfon elvileg egesz nap egyutt leszunk, mert tovabbkepzesre megyunk pont mi ketten. Szerintem mindenre fogok koncentralni, csak az eloadasra nem :)
A masik: mi van, ha csak szexelni akar? En kapcsolatot akarok vele, nem csak szexet. Azert tartok ettol mert kozolte ma, h szexi vagyok :S. Marmint nem kozolte, hanem leirta egy darab papirra, osszehajtogatta es odaadta... mint a kisgyerekek altalanosban. Viszont ettol fuggetlenul nagyon ferfias es kesz vagyok tole...
Szia!
Msn..persze :) mi az email címed? felveszlek és akkor beszélhetünk :)
seahorse@lajt.hu
kerlek ha megfelel Neked akkor kuldjed el ide Te az msn cimedet, es felveszlek. nem szeretnem itt kiirni, mert hatha felismernek. Koszonom :) Mar nagyon szeretnek kerdezni par dolgot es vegre valaki aki tapasztalatbol hozza tud szolni, orulok Neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!