Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a pasiknak...

Miért van az, hogy a pasiknak azok a csajok jönnek be akik vasaggyal 40 kg-ok?

Figyelt kérdés
Egy kétségbe esett lány
2014. jan. 28. 17:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
67%

Én imádom a papírvékony lányokat, főleg a keskeny csípőt, úúú :)

Amúgy egyszerű miért, sokkal nőiesebbek, mint a "nőiesen hájas" társaik.

2014. jan. 28. 18:41
 22/29 anonim ***** válasza:
Erre mondják, kinek a pap kinek a lánya :)
2014. jan. 28. 18:46
 23/29 anonim ***** válasza:

Ha az a lány pl. csak 150 centi magas, akkor a 40 kiló az ideális neki. Lehet, hogy 40 kiló és egyáltalán nem sovány vele, a csontozat, magasság baromi sokat számít.

Viszont lehet valaki karcsú 60 kilóval is, ha 17valahány centi, mint én.

Nem kilókban mérik a szépséget és valakinek a teltség áll jól. én ha fogyok 1-2 kilót, már nagyon csúnyán kezdenek látszani a csontok a mellkasamnál és beesik az arcom.

Valaki meg ugyanilyen magas és 10 kilóval kevesebben is nagyon jól mutat, mert nem olyan alkat.

A pasiknak mmeg mindegyiknek más tetszik, lehet hogy van 2 sovány lány, az egyiknek egy vonalban van a dereka és a csípője, a másiknak meg sokkal vékonyabb a dereka és akkor lehet, hogy egyik tetszik a srácnak, a másik viszont pont nem.

2014. jan. 28. 19:00
 24/29 anonim válasza:
90%

Gondolom te 120 kg vagy és irigykedsz rájuk. Képzeld az olyan dagadékok mint te nem vonzóak sőt én undorodom tőletek.

Szálkásító diéta plusz aerob mozgás kéne esetleg súlyzózással.

Amúgy mi az a vasagy. Az agyad biztos nem nyom egy grammot sem.

A willendorfi vénuszok nem szépek embernagyságban.

2014. jan. 28. 19:08
 25/29 A kérdező kommentje:

Még jó h tudod h hány kg vagyok

Bocs nem tudtam h neked a 120 az 65

matek egyes

2014. jan. 28. 19:53
 26/29 anonim ***** válasza:
Mert szexik és nőiesek , mellesleg én is vékony sportos alkat vagyok (181cm,68kg) , szóval , nálam kb. csak ők játszanak :))
2014. jan. 28. 21:37
 27/29 anonim válasza:

Matek 1-es? Képzeld matek 5-ös.

Ha 65kg vagy ha nem, irigykedsz. Ez elég rossz tulajdonság.

Biztos majd tudni fogom hány kiló vagy. Pont lesz.arom.

Logika 1-es. Nyelvtan 1-es

2014. jan. 28. 22:19
 28/29 anonim ***** válasza:
28 vagyok és a pocis, husi csajok jönnek be. Úgy, hogy jó f***inak tart sok nőnemű, korosztálytól függetlenül... szóval szerintem ne essél két shake-be, hanem csak egybe. :) Vannak akiknek nem a vékony lányok tetszenek.
2014. jan. 29. 01:12
 29/29 anonim ***** válasza:
te kis irigy:))))) en vekony vagyok megse vagyok szerencses a szerelembe nem tudom miert de ez nem a kgn mulik.amugy szerintem nem a sulyoddal van baj neked se hanem sugarzik beloled az irigykedes a megfogalmazasod alapjan a rosszindulat.gondolom onbizalmad se sok van azert varod itt a megerositest hogy neem mi vekonyak senkinek nem kellunk hisz a kerdesed eleve ertelmetlen, mindenkinek mas jon be.
2014. jan. 29. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!