Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindig ilyen nehéz az ismerked...

Mindig ilyen nehéz az ismerkedés a pasiknak? Hogyan legyen könnyebb?

Figyelt kérdés

lássuk, nálam idáig hogy nézett ki az ismerkedés: mindig futni kellett a lány után, mindig olyan nehéz volt. Ha valami közvetlenebb beszélgetés volt, akkor "én most csak úgy élek a világba, nem keresek senkit, jó igy, hogy ide oda utazok, ha 40 évesen találom meg, akkor akkor" - tehát mintha a nők mindigis szarnának arra, hogy mi van. Sose érzem a viszont reakciót, sosem érzem, hogy a nők is tennének valamit a dologért. Nem járnak rendszeresen sehová, ha mégis, akkor együtt.

Meg kell ismerni, belőni hány éves, foglalt e stb stb ez idő. De általában, ha beszélek valakivel valahol, úgysem látom soha a büdös életbe. A társkeresőn nem az van? 5-ből 1 válaszolt, pedig nem a "csá mizú" kérdést tettem fel...

Annyira megközelithetetlennek érzek minden lányt.

2013. nov. 8. 11:38
 1/10 A kérdező kommentje:
a szinglipartik nem jók... netes ismerkedés nem jó... ha megismerkedsz valakivel, bene kerülj a barát kategóriába... örökké félni a vetélytársaktól...
2013. nov. 8. 11:42
 2/10 anonim ***** válasza:
figyelj, ha a pasiknak nehéz az ismerkedés, akkor logikai alapon a nőknek is (eltekintve a homoszexuálisoktól)
2013. nov. 8. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:

lehet h olyan lányok tetszenek akikhez nem illesz...keress olyat aki pont olyan mint te :)

de am az is lényeg h hány éves vagy.....:/ nem mind1

2013. nov. 8. 11:43
 4/10 A kérdező kommentje:
25, ha ez számit
2013. nov. 8. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:

és hány éves lányoknál próbálkozol?

nem akarlak piszkálni.Bocs

milyen célból keresel lányt?(házasság,futó kapcsolat.....stb)?

2013. nov. 8. 11:51
 6/10 A kérdező kommentje:
20-24 éves kategória. Nem alkalmi, hosszútávra.
2013. nov. 8. 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:

akk nem értem mi lehet a baj norminak tűnsz és rendesnek

lehet h a lányokkal van a baj akikkel randiztál !

2013. nov. 8. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj a lányoknak is ilyen nehéz. Legalábbis nekem ugyanez van.
2013. nov. 8. 11:59
 9/10 A kérdező kommentje:

hát, a multkori tényleg gáz volt, igy utólag visszanézve.

De én most azokra koncentrálok, akiket még nem ismerek. Azt se tudom, hol keressek korombeli nőket. Felszállok buszra, hévre, csak öregek pl. Nem tudom, mit csináljak, hova menjek.

2013. nov. 8. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a buszon probalkozz hanem pl:munkahely,a baratok is bemutathatnak egy kedves lányt,ha ilyen nehèz akk kerj segitseget:))
2013. dec. 26. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!