Mindig ilyen nehéz az ismerkedés a pasiknak? Hogyan legyen könnyebb?
lássuk, nálam idáig hogy nézett ki az ismerkedés: mindig futni kellett a lány után, mindig olyan nehéz volt. Ha valami közvetlenebb beszélgetés volt, akkor "én most csak úgy élek a világba, nem keresek senkit, jó igy, hogy ide oda utazok, ha 40 évesen találom meg, akkor akkor" - tehát mintha a nők mindigis szarnának arra, hogy mi van. Sose érzem a viszont reakciót, sosem érzem, hogy a nők is tennének valamit a dologért. Nem járnak rendszeresen sehová, ha mégis, akkor együtt.
Meg kell ismerni, belőni hány éves, foglalt e stb stb ez idő. De általában, ha beszélek valakivel valahol, úgysem látom soha a büdös életbe. A társkeresőn nem az van? 5-ből 1 válaszolt, pedig nem a "csá mizú" kérdést tettem fel...
Annyira megközelithetetlennek érzek minden lányt.
lehet h olyan lányok tetszenek akikhez nem illesz...keress olyat aki pont olyan mint te :)
de am az is lényeg h hány éves vagy.....:/ nem mind1
és hány éves lányoknál próbálkozol?
nem akarlak piszkálni.Bocs
milyen célból keresel lányt?(házasság,futó kapcsolat.....stb)?
akk nem értem mi lehet a baj norminak tűnsz és rendesnek
lehet h a lányokkal van a baj akikkel randiztál !
hát, a multkori tényleg gáz volt, igy utólag visszanézve.
De én most azokra koncentrálok, akiket még nem ismerek. Azt se tudom, hol keressek korombeli nőket. Felszállok buszra, hévre, csak öregek pl. Nem tudom, mit csináljak, hova menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!