A német nők miért ilyen önteltek?
Figyelt kérdés
Tudja valaki, hogy miért ilyen beképzeltek és nagyképűek, de használhatnák itt más szót is rájuk?2013. nov. 8. 01:16
1/19 anonim válasza:
Én félig vagyok az, de nem tartom magam önteltnek.
2/19 anonim válasza:
Mert hozzá vannak szokva a jóléthez,és azt hiszik erről szól az élet.
3/19 anonim válasza:
Első
Nem a félig német, félig cigányokra gondolt!
4/19 anonim válasza:
Diese Frage kann nicht einfach beantwortet werden. Was meinen Sie!? Haben Sie mit den deutschen Frauen Probleme oder was????
5/19 anonim válasza:
4. semmit nem értek ebből, de jót nevettem rajta magamban
6/19 anonim válasza:
Ehhez annyit tudok hozzászólni hogy egyik ismerősöm úgy kb. 15 évet élt kint.Aztmondta hogy nagyon rondák(nem ez volt a kérdés tudom..) meg hogy náluk a pénz beszél:) drága dolgok és azthiszik máris ők a legjobbak..
7/19 A kérdező kommentje:
Akkor írok egy konkrét példát is. A munkahelyemen van egy bajor csaj, aki elég bunkó és lekezelő módon beszél velem (csodálkozok, hogy a jelenlegi igencsak alacsony pozíciója mellé ekkora arca van). Gondolkoztam rajta, hogy kiosztom és megmondom neki, hogy mindketten bevándorlók vagyunk ebben az országban és különben sem Németországban vagyunk, úgyhogy azt az arcoskodó lekezelő modort, amit Münchenben felvett magára azt nagyon gyorsan felejtse itt el. Az ő helyében amúgy is meggondolnám, hogy kinek ugrálok, mert esetleg lehet, hogy megemlítem ezeket, dolgokat a főnökének és kellemetlen dolog lesz a számára pozitív referencia nélkül úgy munkahelyet keresni.
2013. nov. 8. 01:37
9/19 anonim válasza:
Én csak az osztrákokról tudnék igazán nyilatkozni, itt élek kinn Ausztriában. Az emberek nagy része itt valóban azt hiszi, hogy a pénz körül forog a világ, és pénzzel bármit meglehet venni. Nekem vannak idősebb férfi ismerőseim, akik szintén kinn élnek, és azt mondták, még véletlenül se akarnak osztrák nőkkel ismerkedni. Más a mentalitásuk, az élet felfogásuk, nagy részüknél csak a pénz beszél, vagyis hogy legyen kitömve a bukszád több ezer euroval, a nagy részük a férfiaknál az egzisztenciára vadászik. De tapasztalatom szerint ugyan ez elmondható a férfiakról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!