A német nők miért ilyen önteltek?
Még valami. Dolgozik itt egy osztrák srác is aki egy igen jellegzetes osztrák tájszólással beszél. Őt meg állandóan csesztetik a németek a tájszólása miatt, hogy ő lényegében nem is németül beszél. Neki aztán tényleg tele van mindene a németekkel, mindig mondja, hogy milyen beképzelt felfuvalkodott hólyagok.
De ez egy másik történet. Én a német csajokra vagyok kíváncsi, hogy mire fel ez a modor? Ezt idáig csak a bajorokkal kapcsolatban tapasztaltam ilyen szinten. A többi is ilyen lenne? Mert azt tudom, hogy a bajorok különbnek tartják magukat mindenkinél és a többi németet is lenézik.
En sem ugy gondoltam. De ez a bajoroknal gyakran elöfordul, hogy többnek kepzelik magukat masoknal.
2vel ezelötti voltam. :)
Németországban élek, mérnökként dolgozom, nem vagyok alulfizetve a szakmában.
Elmegyek egy szórakozóhelyre ismerkedni. Honnan tudná a nő, hogy mim van?
Viszont mikor néhány mondat után kiderül, hogy nem vagyok bennszülött és honnét jöttem akkor "pá.."
A német nőnek nem ideálja valaki aki töri a nyelvét és észak Balkánról jött.
MO. GDP 13K USD, Németország 45K, Albánia 4K. Arányaiban annyival van lejebb mint mi Németországtól.
Akar egy átlag magyar nő bármit is egy albán férfitől, amennyiben az tört magyarsággal ismerkedni próbál
vele egy szórakozóhelyen?
Passauban élek, és tényleg borzasztó önérzetük van...
Ez már nem egészésges önbizalom, mert építő jellegű finom kritikát sem merek nekik mondani, attól tartván hogy kiközösítenek, de nem tudom meddig bírom ezt a ki ha nem én, tenyérbemászó stílust...
Egy kettőt már elkaptam, kiosztottam, volt hogy üvöltöttem is, annyira kihozott a sodromból, hiszen itt vagyok, melózok, alkalmazkodom, nem vagyok munkakerülő, többször is én még nyomom, amikor ők munkaidő vége előtt a seggüket dobálják erre arra.
De ha meg kiosztod, csak kamillázik és 3b napig nem is köszön... Szörnyen buta viselkedés, és nem, nem megyek haza, mert itt még megélek, a sok bunkót elviselni meg otthon is el kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!