Miért van az, hogy a pasiknak azok a csajok jönnek be akik vasaggyal 40 kg-ok?
Figyelt kérdés
Egy kétségbe esett lány2014. jan. 28. 17:44
1/29 Mr. Truth válasza:
Nekem pont nem azok jönnek be :)
2/29 anonim válasza:
Nem csak azok, de nem árt azért, ha nem vagy 150 kiló.
3/29 anonim válasza:
Szerintem bejön bárki, aki elég kedves. De tehetünk egy próbát... ;)
4/29 anonim válasza:
Na egy újabb általánosítás...remek :)
Számít egyáltalán az ha ez nem igaz?
Mert nem hinném h az elképzeléseidet megváltoztatná.
De nem az ilyenek kellenek nem a kövéreket szeretem de nem is az ilyen csontokat, legyen sportosan egészségesen vékony. :)
5/29 Mr. Truth válasza:
Tény hogy manapság már nem etalon a túlsúlyos nő ideál. Nekem azok a csajok jönnek be akiken elöl hátul és derékba is lehet mit fogni :) azért nem mondok sulyt mert más más magasságú lányoknál más a mérce is.
6/29 anonim válasza:
Mert a vas nagyon drága lett manapság.
7/29 anonim válasza:
Azok nem jönnek akik végletesítenek, másokat szidnak de képtelenek magukon változtatni.
Ezen gondolkodj el kérdező. ;)
8/29 anonim válasza:
Mintha ezekből a statisztikákból engem folyton kifelejtenének...
9/29 A kérdező kommentje:
Nem mondtam azt h mindenkinek,
És van mit fogni rajtam de nem vagyok olyan elhízott disznó
2014. jan. 28. 17:58
10/29 anonim válasza:
Miért te milyen vagy? Képet? Lehet hogy tetszel. Az összhang a lényeg. Nekem is a vékony lányok tetszenek inkább de volt mát teltebb is aki tetszett és szerettük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!