Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mi az a munkamennyiség...

Lányok, mi az a munkamennyiség, amit magadon elvégeznél, hogy jobban kelljél a pasiknak?

Figyelt kérdés

És mi az a munkamennyiség, amit egy pasitól elvársz, hogy kelljen neked?

Pl.: heti 3 futás, fekvenyomás 50 kilóval, 300 felülés, akármi, tényleg.

Az ilyen egónyugtató szólásokat viszont most spóroljátok meg, ha egy mód van, mint pl az "én igy is nagyon kellek a pasiknak".

Ezt a kérdést azért írtam ki, mert úgy tűnik nekem, hogy a pasiktól sokkal többet várnak el.

Ja és ha ugy gondolod, hogy én egy lúzer vagyok, amiért ezeket gondolom, akkor a lifetiltes csávokára is probáld ráhuzni a lúzerságot:

[link]

2014. jan. 13. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Heti 3-4x fél óra.
2014. jan. 13. 20:37
 2/11 A kérdező kommentje:

de fél óra mi? Fél óra séta? Futás? Súlyzóval meg medicinlabdával rohangálás mindenféle gyakorlatokat végezve?

Ha pasiként valaki fél órás edzéséeket csinál csak, abból sose lesz emberformáju valaki.

2014. jan. 13. 20:39
 3/11 anonim válasza:
Én hetente minimum 4x edzek. Olyankor futok, hasizmozok, erősítek a karomra, lábamra és a fenekemre is. Ez mindig napi 1 és fél óra. És szerintem egy pasinak is minimum heti 3x meg kéne tennie minimum ugyanazt, amit én is megteszek az egészségemért és a jó közérzetemért. :) Magyarán edzen legalább heti 3x. Én ennél mindig többször edzem, szóval nincs az enyémnél magasabban az elvárás.
2014. jan. 13. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Fél óra szex te idióta.
2014. jan. 13. 20:45
 5/11 A kérdező kommentje:
na, hát igen, kb nekem a szex az egyetlen mozgás, amit végzek :(
2014. jan. 13. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Ő is lúzer, te pedig a múltkori lúzer vagy.

Elmondom, hogy én így is kellek a pasiknak, pedig már van. Ha kócosan megyek ki az utcára, smink nélkül, akkor is bepróbálkoznak, pedig semmim sincs kint.

Amit én elvárok az az, hogy mackós legyen, mert nekem ez jön be. Ennyi.

De ha szerinted egy pasinak többet kell nyújtania, akkor elmondom, hogy a sminket, a szép ruhákat, cipőket mind mi vesszük, a manikűröst, pedikűröst, kondibérletet, fodrászt, gyantát és egyéb kozmetikát is mi fizetjük, neked meg gondot jelent egy kondibérlet, meg hogy lejárj? Tényleg? Nem szánalmas ez? Mert szerintem eléggé.

2014. jan. 13. 20:56
 7/11 A kérdező kommentje:
azért lásd már be, hogy sminkelni meg ilyesmik össze nem mérhetöek azzal, hogy lenn rohadsz a kondiba és fájsz és küszködsz és izzadsz. Legföképpen fájsz.
2014. jan. 13. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért ne dramatizáljuk már túl, nem fáj az annyira. Én nő létemre fizikai munkát végzek és sosem nyavajogtam emiatt.

A sminket pedig félreértetted, nem olyan olcsó az, mint te hiszed, legalább is, ha nem 100 forintosba veszed, mert én nem ott veszem.

Komolyan fiú létedre a kondin rinyálsz?

2014. jan. 13. 21:05
 9/11 A kérdező kommentje:
na, látod erröl beszélek...a nök rendesen elvárják hogy legyen a pasi sportos, mintha az olyan könnyü lenne. És tudod miért van ez? Mert ti az alapból jo testalkatú pasikból indultok ki MINDIG, akiknek a kondizás tényleg nem nehéz, mert alapbol jól néznek ki! És egy kis kondival csak még jobban néznek ki!
2014. jan. 13. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Végül is leírtam, hogy a MACKÓS pasikat szeretem, ergo nem várom el a kondit, de nehogy megértsd, amit írok. Semmi gond.

Nem kell kondiznod, senki sem várja el tőled. Csak annyit várnak el, hogy ha már hülye vagy, ne reklámozd, mert senki sem kíváncsi rá. Köszi.

2014. jan. 16. 20:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!