Miért van az, hogy a pasiknak azok a csajok jönnek be akik vasaggyal 40 kg-ok?
Azért, mert valaki nem kövér még nem biztos, hogy 40 kilós betegesen sovány.
A kettő között azért még elég sok lehetőség van, ami egészséges és szép is.
Olvasd el a saját kérdésedet és rájössz!
Én ezt a mocsok mentalitást utálom amikor ha valaki nálad vékonyabb az rögtön anorexiás 40 kiló és csakis a pasikban van a hiba, benned semmi.
Pedig pont hogy ő rengeteget tett az alakjáért te meg most is a gép elől fikázod.
Ha annyira büszke vagy a fognivalódra akkor ne sírj, ha zavar akkor meg húzzál sportolni.
18/F
Nem kell kétségbeesni azonnal. Én sem vagyok vékony, de nem is leszek. Jól érzem magam a bőrömben. Így szeretnek a barátaim. Szerintem a kisugárzás a fontos, és a mosoly :)
Jah és sokkal nyugodtabbak vagyunk, hiszen párnázottak az idegeink is :D
37/N
zárójelesen megjegyzem, hogy a 40 kilós lányok általában alkatilag azok, ha csak nem fogyókúrával koplalással érték el. Innentől nem nagyon arra megy a dolog, hogy ők milyen sokat tettek.
Ha az a lány és edzett, azért sokat tett. De a gebeség sokszor inkább alkat és éhezés kérdése.)
Azokkal a fiúkkal sincs semmi baj akiknek ez az ideál. Én sosem voltam 60 kg-nál könnyebb felnőttként és mégsincs okom panaszra férfiak terén.
Francot nem.
Ordít a kérdésedről hogy a gonosz,igényes pasikat hibáztatod azért hogy nincs senkit.
De kétségbeesés helyett elmehetnél futni.
Nekem bejött a vaságy is!
Voltam katona, szerettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!