Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fel kéne adnom a reményt?

Fel kéne adnom a reményt?

Figyelt kérdés

Komolyan, már csak reménykedem a csodában, hogy valaha is lesz valakim, ott tartok, hogy fejben tervezem az életem szerelem/család nélkül. Ez egyszerűen egy ördögi kör, amiből nincs kiút. Ismerkedni kéne, de önbizalom nélkül hogy?! Önbizalmat kéne hozzá szerezni, az meg ismerkedés nélkül hogy?!

Plusz, engem mindig akkor talál meg a szerencse, amikor már a remény is elhagy (többször is volt ilyen, nem hiszek Istenben, de lehet, hogy ideje lenne elkezdenem)

Megpróbáltam nem a magányomra összpontosítani egész nap, de nem sikerült, egyszerűen mindenről az jut eszembe, hogy nincs senkim. Ráadásul utána a Comedyn ment a HIMYM, pont az a rész, amikor a 8. évadban Ted nagyon egyedül érzi magát. „KÖSZ, univerzum, ha ha ha, rather hilarious.”

2014. jan. 27. 23:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, ugyan nekem volt már barátnőm 3 évig, de 8 hónapja megcsalt és szakítottam vele. Azóta próbálkoztam vagy 10 lánynál, de sehogy se jött össze.

Nincsenek barátaim és rohadtul egyedül vagyok, de megpróbálok annyi mindent csinálni, hogy időm se legyen arról elmélkedni, hogy "jaj de rossz, hogy egyedül vagyok".

HIMYM pont rossz sorozat erre, inkább nézd pl. a "Egy rém rendes családot", ami pont azt mutatja be, hogy milyen rossz, ha van valakid.

Én úgy vagyok vele, hogy most 20 éves vagyok és majd csak lesz valakim, de most különösebben nem foglalkozom ezzel.

2014. jan. 28. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:

18??

Akkor én mit szóljak 36 évesen? 3 hónapnál hosszabb kapcsolatom még nem volt, szerintem nem is lesz.

2014. jan. 28. 08:25
 13/14 anonim válasza:

Nyugi, nem vagy egyedül. Én is 18 vagyok és én is aggódtam ezen néhány hónappal ezelőttig. Egyet tehetsz csak. NE görcsölj ezen, mert feleslegesen teszed. Az élet mindent elrendez.

Tanulj, sportolj (ezt magadért csináld és ne a csajokért) és próbálj ki olyan tevékenységeket, amik sikerélménnyel töltenek el. Ez növeli az önbizalmad és ez a kisugárzásodon is látszani fog, amit majd a csajok fognak észre venni.

Én is ezeken változtattam és már vannak is kis sikerek.

2014. jan. 28. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne viccelj! 18 évesen még előtted a világ :) Én 37 éves "szingli" nő vagyok, mégse estem pánikba, pedig ebben a korban már férj gyerek család a jellemző :) Egyszer majd csak szembejön velem Valaki :) Az is lehet, hogy itt :) Szeresd a reményhalat :) A szarok rája megdöglött :)
2014. jan. 28. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!