Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy végleg feladtátok a reményt, hogy rátaláltok a valódi párotokra, aztán egyszer mégis összejött a nagy szerelem? 19/L
A végleg feladtam a reményt-odáig stimmel.A további dolgok sajnos nem,pedig milyen jó lenne. :/
Én sem hiszek már benne,mert egyszerűen nincsen motivációm,mikor mindig csak az elutasítást és a bunkózást kapom vissza,és még csak meg sem akarnak ismerni egyáltalán. :/
22/F
Igen.
Szerintem az élet itt is azt akarta,hogy "Megint tévedni fogsz majom",de kivételesen nem bánom :)
Ha ez vigasztal én is ugyanilyen remény vesztett voltam...
A lányok rám se néztek, viszont egy nap találkoztam egy nagyon rendes csajjal, aki megfordította ezt az elképzelésem! ;)
Nagyon jól esett..
Annyit tanácsolok h külsőre hozd ki magadból a maximumot, amennyire csak lehet. És utána pedig csak szerencse kérdése...
Ha velem nem történt volna meg mindez akkor még mindig keseregnék, de ha véletlen hosszú távon ez sem jönne össze, akkor kegalább tudom h volt 1 vki, és akkor nem hiszem h csak 1 vki létezik (aki ilyen), tehát a remény megmarad!
Sok sikert! ;D És hidd el h szerencse kérdése minden, jókor kell jó helyen lenned! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!