Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságbol szerelem? Nektek összejött? Hogy történt?
12 éves voltam amikor apámék elköltöztek " falura ", itt voltak a korunkbeli gyerekek, voltak kifejezetten olyanok, akikkel többet bandáztunk. Ezek között volt az akivel 4 évvel később összejöttünk, azaz 16. szülinapom előtt kezdődött 1 hónappal pontosan. Fél éven keresztül "kavartunk" Abban a fél évben alig beszéltünk, de minden házibulin amin együtt voltunk - havi 2 kb. - egymás mellett kötöttünk ki. (flört, csók) Félév után megelégeltem, és egy buli után, amikor hazakísért a sarkamra álltam, és összejöttünk. Fél évig voltunk együtt.
Szakítottam vele, mert elmúlt minden amit éreztem iránta, kiábrándított magából, túlságosan papuccsá vált, és nem voltak igazi célok az életében.
persze volt még 1-2 ok ami ehhez vezetett, de azokba nem mennék bele részletesen. :)
Összejött :)
Már évek óta ismertük egymást, de csak látásból. Nekem komoly kapcsolatom volt (2 és fél évig voltunk együtt), aztán miután vége lett, többet voltam a barátaimmal, és a közös ismerősök révén elkezdtünk több időt együtt tölteni a jelenlegi barátommal. Aztán elkezdtünk csak kettesben találkozgatni, bár akkor még szó se volt többről, mint barátság. Sétálgattunk, beszélgettünk, viccelődtünk. Nagy szerepe volt abban, hogy sikerült túltennem magam az előző barátomon. Aztán egyszer elmentünk kettesben borozni, az este végén pedig kifejtette, hogy neki ez így nem jó, nem tud rám csak barátként tekinteni. Aztán megcsókolt, én pedig nem ellenkeztem :)
Ez 2 éve történt, azóta együtt vagyunk és már tervezgetjük az összeköltözést is :)
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!