Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
Van egy fiú, aki történetesen a legjobb barátom és 5 éve osztálytársak vagyunk. A részletekbe nem akarok belemenni, mert nagyon hosszú lenne, de a kérdésem az lenne, hogy hogy tudnám vele éreztetni, hogy én többet is szeretnék?
Szoktunk találkozni sulin kívül is, ilyenkor sétálunk, beszélgetünk, hülyéskedünk, valamikor filmezünk is, akkor van összebújás, de semmi több, szóval csók sem történt még soha.
Mindketten leszegeztük még régebben egyszer, hogy osztálytárssal sosem jönnék össze. 2 hét múlva viszont vége a sulinak és kíváncsi vagyok, hogy ennek van e jövője. Van esetleg ötlet, hogy hogyan lehetne kipuhatolózni? Kezdeményezni olyan nagyon határozottan nem szeretnék, elvégre csak én vagyok a lány, konkrétan rákérdezni megint nem. Vannak ötletek?
Ha valami nem tiszta, kérdezzetek, válaszolok. :)
egyetértek, igazi barátságban van őszinteség és megértés, haverok közt nincs
ha szoktatok beszélgetni akkor elmondhatod neki hogy mit érzel, csak őszintén és egyszerűen és ha ő is hasonlóan gondolja, akkor lesz valami. annyiból előnyös, hogy 5 év tényleg mély kapcsolatot építhet ki, ha elhalasztod a lehetőséget, akkor meg életed végéig bánni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!