Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy végleg feladtátok a reményt, hogy rátaláltok a valódi párotokra, aztán egyszer mégis összejött a nagy szerelem? 19/L
Áh, a remény ...
http://www.youtube.com/watch?v=mMYFmItffBw
Nos vannak akik feladják és vannak akik nem. Nekem személy szerint már kezd elegem lenni a reményből.
Nem, és nem is fog összejönni, mert nem akarom hogy összejöjjön!
Tökéletesen megvagyok egyedül!
Én is így vagyok, de nem jött össze még. Vagyis a szerelem már rég, csak kapcsolat nem lett belőle...meg viszonzás.
18/L
Nálam ez volt a helyzet.
5 év ment el az életemből ismerkedésre, próbálkozásra . 4, 10, 1 , 1,5 hónapos kapcsolataim voltak, plusz egy 3 hetes. Az utolsó 3 próbálkozás fél év alatt volt. Na utána mondtam azt hogy elég, teszek az egészre....
Akkoriban egy társkeresőn voltam regisztrálva az interneten, ott ismertem meg a 3 utolsó srácot. De mikor azt mondtam nem érdekel tovább igazság szerint lusta voltam letörölni magam. Csak nem foglalkoztam vele. A tanulásba temetkeztem, amúgy is vizsgaidőszak volt.
2 hónappal a 3 hetes minikapcsolatom után az egyik vizsgáról mentem haza, és akkor ott találtam egy üzenetet:) tetszett, hogy nem volt sablonos, hanem rám lett írva, az adatlapom alapján. 18 napig ismerkedtünk neten keresztül. Közben randira is hívott. Találkoztunk. Egymásba szerettünk. 1 hónap után megkérte a kezemet. 1 év után összeköltöztünk, majd fél évvel később összeházasodtunk:)
Szóval 3,5 éve vagyunk együtt. Pár napja volt a 2. házassági évfordulónk:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!