Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jártál már úgy hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már úgy hogy egy reménytelennek hitt szerelem összejött?

Figyelt kérdés
Hogy történt? Miért hitted reménytelennek és hogy jöttetek össze végül?
2012. aug. 29. 15:05
 1/1 anonim válasza:
Igen! Egy buliba ismertem meg, nagyon bejött. Elkérte a számom, de nem hívott fel egész héten, gondoltam hát akk ez ennyi volt. A korkül is elég nagy volt, úgyh le is tettem róla. Legközelebbi buliba megint találkoztunk, rögtön odajött hozzám, beszélgettünk, állítólag azért nem hívott, mert elhagyta a számom (ez nekem gyanús volt, de m1.) Másnap felhívott, és még a héten találkoztunk is, majd egyre többet és össze is jöttünk, de ennek már vége. Együtt voltunk 4 hónapot, aztán elkezdett bulikba járkálni szó nélkül, így vége lett.. nem volt hosszú életű dolog, de én így is a felhőkbe jártam, h egy ilyen jó pasi összejött vele a 6év korkül miatt is.. :)
2012. aug. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!