Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még nem hírdettük ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem hírdettük ki, hogy megkértem párom kezét. Ma összevesztem vele és időt kér és kicsi a reményt lát arra, hogy mi még eggyütt maradunk. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy pár nap egyedüllét szükséges neki, majd hív és beszélünk. De nincs sok remény, hogy eggyütt maradunk. Vagy arról beszélünk, hogy hogyan tovább eggyütt vagy hogy ki mikor hova költözik meg a cuccok. Nagyon ki vagyok akadva magamért. Hívjam? Ne hívjam? Mit tehetnék érte. Kéretm már vita után rögtön bocsánatot is :S

2014. jan. 23. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy "időt kér", az esetek 99%-ában annyit jelent, hogy nem akarja kimondani, hogy szakítani akar.
2014. jan. 23. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
hehe en is jartam igy, de a vegen repultem, nah de a lenyeg hogy szerintem ne keresd max 1-2sms.erezze a hianyod ha nem kellesz neki megse erdemelt, es elmegyunk bulizni egy jot!
2014. jan. 23. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Végül dobni akar, de neki is nehéz továbbá barát akar lenni szerintetek?
2014. jan. 27. 23:52
 4/7 anonim ***** válasza:
A lánykérés miatt vesztetek össze?
2014. febr. 6. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem menjen a pic5aba.
2014. febr. 6. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem attól is függ, mi volt a vita tárgya, azaz mi a súlya a vitának. Ha semmiségen folyt a vita, és ő ennyire felfújta a dolgot, akkor ez egy jó ürügy volt neki visszalépnie az eljegyzéstől is. Ha pedig olyasmit tettél, ami benned is ilyen érzést váltana ki, ha veled tette volna ő meg, akkor ne lepődj meg.

Bármit is csinálsz, egy dolgot felejts el...szaladni utána.

2014. febr. 6. 18:24
 7/7 A kérdező kommentje:
1:0 A válasz írok javára. Dobott. Igaz nem zárja ki jelenleg, hogy évek után egyszer újra egymásba habarodunk de most biztos nem akar újra összejönni velem.
2014. febr. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!