Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik, volt már olyan, hogy...

Pasik, volt már olyan, hogy akartatok valamit egy lánytól, semmi jelet, reményt nem mutatott, mégis sikerült?

Figyelt kérdés

Pasik, volt már olyan, hogy akartatok valamit egy lánytól, semmi jelet, reményt nem mutatott, mégis sikerült?

Tehát nem mosolygott, nem vette észre a jeleket, nem figyelt, nem vett észre, nem úgy nézett rátok... majd mégis vettetek egy lendületet, és kitálaltatok... és hoppá, mégis kapcsolat lett.

Na, volt már ilyen?

2013. okt. 1. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem senki nem akar :( 26/f
2013. okt. 1. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja
2013. okt. 1. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
igen volt volt 1 lány akit másfél évig kérdezgettem hogy nem akar e lefeküdni velem persze csak akkor ha spontán összefutottunk utána már letettem róla aztán 1 ilyen alkalommal amikor összefutottunk közölte huncutkodni akar :) mondtam is neki hogy kb másfél év késésben vagy aranyom 2 órás szex közben meg olyan volt mint 1 darab fa :(
2013. okt. 1. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem volt.

Mondjuk még olyan sem volt, hogy küldte a jeleket és kapcsolat lett..:'D

2013. okt. 1. 10:47
 5/6 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Persze hogy volt, csak sokba került... :-D
2013. okt. 1. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
soha még.
2013. okt. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!