Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek is olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek is olyan, amikor nem voltatok szerelmesek, de mégis nagyon akartátok a másik felet?

Figyelt kérdés
Van egy párom, szeretem őt, de van egy másik férfi akivel körülbelül egy éve ismerjük egymást. Folyamatosan beszélgetünk, nem érzek iránta szerelmet, csak szexuálisan vonzódom hozzá, de nagyon. Neki is van párja, de ennek ellenére a múltkor szóba jött, hogy szeretkeznék-e vele, mert hogy ő simán benne lenne. A páromat nem szeretném emiatt elhagyni, de megcsalni sem akarom, mégis bennem van a kisördög, és nagyon kívánom őt. A barátnőm azt mondja, hogy szerinte nem érdemes egy éjszaka miatt feladni egy több éves kapcsolatot, és valahol én is így gondolom ezt, de akkor is nagyon kívánom őt. Mit tehetnék?
2011. máj. 16. 14:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
A legjobb, ha megálljt parancsolsz az ösztöneidnek. Csak galibát okozol, ami kellemetlenebb, mint amennyi örömöt lelnél. Ettől vagyunk emberek.
2011. máj. 16. 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Szereted a párod, és közben majd meg gebedsz, hogy egy másik férfival dugjál? Kérlek add fel a több éves kapcsolatodat, mert szerintem elég gusztustalan ez az egész, pedig még semmi nem történt. Tegyél neki egy szivességet
2011. máj. 16. 14:32
 3/14 A kérdező kommentje:

Kedves Második Válaszoló!

Szerintem attól, hogy valakihez vonzódik valaki szexuálisan, még nem dől össze a világ. Ahogy írtam már, nem fogom megcsalni a páromat. És szerintem addig amig nem csalom meg, nem is tudom, hogy mit nevezel gusztustalannak...?

2011. máj. 16. 14:35
 4/14 A kérdező kommentje:

Ja és még valami a Második Válaszolónak!

Szerintem egyáltalán nem tennék neki szívességet, tudod, ha én kidobom a páromat akkor kb a híd alá kerül...

2011. máj. 16. 14:36
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ha tudná, hogy mi jár a fejedben akkor magától menne a híd alá.
2011. máj. 16. 14:40
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Második válaszolónak teljesen igaza van.
2011. máj. 16. 14:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is igaza van,bár nyersen fogalmazott.Ennek így nem sok értelme van.Ha valakit szeretek,akkor nem alázom meg azzal,hogy lefekszem mással.Ahogy az első is mondta,azért vagyunk emberek,hogy uralkodjunk az ösztöneinken.A szerelem ebben az esetben megkérdőjelezhető,az pedig elég borzalmas,hogy így beszélsz a párodról,mintha megtűrt személy lenne,aki a te kegyed miatt nem halt még éhen.Se szerelem,se tisztelet.
2011. máj. 16. 15:44
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
nagyon lenéznek itt az emberek...nem bűn ha valaki szexuálisan vonzódik valakihez , teljesn normális amit érzel , és senki ne higyje azt hogy a férfiakban nincsenek ilyen vágyak más nők után , és pedig nem is ritkán !Az pedig más kérdés hogy a kapcsolatodra megy a dolog , ezt már csak te tudod eldönteni hogy csinálod :) mennyire komoly a kapcsolatod? hány éves vagy?
2011. máj. 16. 16:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát a kapcsolatom elég komolynak mondható, kicsit több mint 3 éve tart már. 22 éves vagyok.
2011. máj. 16. 16:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mit tehetnél? Te magad is leírtad, hogy mit tehetsz. Egyik verzió az, hogy ribanc leszel és megcsalod, másik verzió az, hogy kidobod a srácot és lefekszel vele, de akkor is ribanc leszel, mert a másik pasinak van bnője.

Harmadik verzió az, hogy fantáziálsz róla, és a vágyaidat a saját pasidon éled ki.

Szóval mi a kérdés?

2011. máj. 16. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!