Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek is olyan, amikor nem voltatok szerelmesek, de mégis nagyon akartátok a másik felet?
Figyelt kérdés
Van egy párom, szeretem őt, de van egy másik férfi akivel körülbelül egy éve ismerjük egymást. Folyamatosan beszélgetünk, nem érzek iránta szerelmet, csak szexuálisan vonzódom hozzá, de nagyon. Neki is van párja, de ennek ellenére a múltkor szóba jött, hogy szeretkeznék-e vele, mert hogy ő simán benne lenne. A páromat nem szeretném emiatt elhagyni, de megcsalni sem akarom, mégis bennem van a kisördög, és nagyon kívánom őt. A barátnőm azt mondja, hogy szerinte nem érdemes egy éjszaka miatt feladni egy több éves kapcsolatot, és valahol én is így gondolom ezt, de akkor is nagyon kívánom őt. Mit tehetnék?2011. máj. 16. 14:24
11/14 anonim válasza:
figyelj szerintem 22 évesen nem biztos hogy vele akarod leélni az életed most bárhogyis szereted , és szerintem fiatalon kell kihasználni az életed ilyen szempontbol :)
13/14 anonim válasza:
Előzö.
Szoval akkor csalja meg?
14/14 anonim válasza:
ha ugy érzi nem vele fogja leélni az életét és nincs *rvára belezúgva akkor szakitson és használja ki az életét amig lehet ;) mert nagyon rövid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!