Ismerkednétek ilyen idegbeteg lánnyal?
Idegesítenek az emberek,mert a legtöbbjük egy felszínes lény. Budapesten élek és ritka nagy bunkók,kikerülni nem tudják az embert,mennek ,mint a birka.
A szemembe hazudik mindenki,csak a saját érdekeiket nézik és csak akkor segítenek az embernek,ha nekik is valami hasznuk van belőle.
Ki tudok borulni már egy olyantól is ,amikor például a buszon(20-25-perces az út) és valaki végig lökdös a táskájával,és ezt a szememmel tudtára is adtam ,de nem rakná arrébb). A kedvenceim a fokhagymaszagú öregek a buszon ,amikor beülnek mellém és végig a leheletüket kell szagoljam,mert nem tudják becsukni a szájukat. A másik buszos kedvencem mikor ülök és felém áll (mellém) egy lény és ott szuszmorog úgy,hogy a hajam is lebeg ...
A másik meg amikor zenét hallgatnék és vki mellettem telefonál üvöltve és átüvölti a zenémet ...
Kérdezem én: miért kell üvölteni? És hogy miért a buszon kell megbeszélni a facebookos,munka problémáit ÜVÖLTVE?
Idegbeteg vagyok,vagy csak jót tenne nekem,ha elköltöznék Bp-ről ,mert itt túl sok a bunkó.
18/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!