Lányok ti ismerkednétek olyan 26 körüli férfival akinek ritkul a haja?
Nekem kicsit rontja az önbizalmamat majd lehet hogy hamarosan csináltatok egy hajbeültetést..
Még nem olyan vészes de már azért ritkul.. :(
Nektek mennyit jelent a férfi haja?
Ugyan le lehet vágni nagyon rövidre de jobban áll a kicsit hosszabb haj és magamnak is jobban tetszik..
Én nem hiszem,hogy a haj lenne a mérvadó.
Ha nagyon ritkul akkor vágasd le egy időután te is megszokod majd és lehet az önbizalmad is több lesz.25N
Köszi! :)
És a hajbeültetés is lehet még alternatíva talán :)
Engem nem érdekel. Jobban szeretem ugyan a dús hajat, de az egyéb adottságok (arc, alkat), és persze a személyiség sokkal fontosabb
29n
Engem egyáltalán nem zavar, ha kopaszodik egy férfi. Persze ha ragaszkodik a hosszú hajhoz, akkor hülyén néz ki egy idő után, de ha rövidre van nyírva, akkor teljesen természetes.
Az viszont fura lenne, ha a párom hajbeültetést akarna. Az sokkal jobban zavarna, mint a kopaszodás.
A párom 28 éves és a feje búbján már szinte teljesen kopasz.
Nem mondom, hogy ez a zsánerem, mert imádom, ha egy pasinak dús haja van. De abszolút nem jelentett akadályt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!