Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi férfiak, ti ismerkednétek (stb. ) transz férfival? Fejtsétek ki, miért/miért nem!
Adott egy férfi, aki transznemű: születésekor nőként anyakönyvezték, eredetileg 'női' teste van stb. Viszont határozottan férfi identitása/tudata van: így él, így viselkedik, 100% férfi.
Az átalakulás/átmenet (transition) egy összetett dolog: állhat névváltoztatásból és/vagy hormonkezelésből és/vagy mellkasműtétből és/vagy a nemi szervek átalakításából.
Most tegyük fel, hogy az utóbbira (tehát az alsó műtét) nem kerül sor sosem.
Szóval, ismerkednél transz fiúval? Rövid távon, szexkapcsolatra csak? Esetleg hosszú távon, párkapcsolat? Miért igen vagy miért nem?
Ha szimpatikus, akkor szexkapcsolatra igen.
Hosszú kapcsolatra nem mert már el vagyok kötelezve.
Határozottan nem. Oké, ha úgy adódna semmi sem kizárt.. de az eddig előfordult dolog csak arra volt jó, hogy szépen össze legyek zavarodva :(
Pl. nézegettem társkeresőn, milyen helyesnek tűnő srác, de lány volt, igaz nem itt lakott hanem másik országban, de elgondolkoztam azon, hogy most akkor a lányokat is szeretem?! :o Erre volt csak jó.. a fiúkat szeretem, testileg lelkileg egyaránt, s kész.. béke poraira.
Nem, nem, nem azért vagyok meleg :P A fiúnak született, fiúként élő, fiúként viselkedő fiúkat szeretem! :P
18/F
tisztázzunk már pár dolgot
1 a kérdező fizikailag nőről beszél, akinek a nemi identitása férfi, nem fordítva
2 a transzvesztita az nem egyenlő a transzneművel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!