Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkednétek ilyen idegbeteg...

Ismerkednétek ilyen idegbeteg lánnyal?

Figyelt kérdés

Idegesítenek az emberek,mert a legtöbbjük egy felszínes lény. Budapesten élek és ritka nagy bunkók,kikerülni nem tudják az embert,mennek ,mint a birka.

A szemembe hazudik mindenki,csak a saját érdekeiket nézik és csak akkor segítenek az embernek,ha nekik is valami hasznuk van belőle.

Ki tudok borulni már egy olyantól is ,amikor például a buszon(20-25-perces az út) és valaki végig lökdös a táskájával,és ezt a szememmel tudtára is adtam ,de nem rakná arrébb). A kedvenceim a fokhagymaszagú öregek a buszon ,amikor beülnek mellém és végig a leheletüket kell szagoljam,mert nem tudják becsukni a szájukat. A másik buszos kedvencem mikor ülök és felém áll (mellém) egy lény és ott szuszmorog úgy,hogy a hajam is lebeg ...

A másik meg amikor zenét hallgatnék és vki mellettem telefonál üvöltve és átüvölti a zenémet ...

Kérdezem én: miért kell üvölteni? És hogy miért a buszon kell megbeszélni a facebookos,munka problémáit ÜVÖLTVE?

Idegbeteg vagyok,vagy csak jót tenne nekem,ha elköltöznék Bp-ről ,mert itt túl sok a bunkó.

18/lány

2014. jan. 27. 13:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Máshol is ugyanilyen bunkók az emberek, persze nyilván nem mindenki. Neked inkább az a bajod, hogy mindenen felkapod a vizet, és 18 éves létedre olyan vagy, mint egy hisztis 10 éves.
2014. jan. 27. 13:56
 2/22 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem idegbetegség, csak szociális fóbia, vagy emberundor. Szóról szóra ugyanez a bajom, pont megoldást keresek rá.
2014. jan. 27. 13:58
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább posztmodernista nihillizmus, amin mindenki átesik :D
2014. jan. 27. 13:59
 4/22 anonim ***** válasza:

Mindenképp tanácsos lenne valami jógára, vagy stresszlevezetős foglalkozásra járnod, mert a leírtak alapján olyan dolgok borítanak ki, amikkel nap mint nap találkozik mindenki, mégse ragadunk fegyvert, mint Michael Douglas az Összeomlásban. Már csak azért is, nehogy eljöjjön a pillanat, hogy a gyorsétteremben a kasszást fejbelövöd azon kérdése után, hogy "itt eszed?/elviszed?". Ha nem változtatsz időben, akkor igazi sárkánnyá válsz, még azelőtt, hogy valakinek eszébe jutna Neked udvarolni.

N/34

2014. jan. 27. 14:00
 5/22 anonim ***** válasza:
szerintem se vagy idegbeteg, én is utálom az ilyen embereket:D
2014. jan. 27. 14:01
 6/22 Költőnő? ***** válasza:
mikor felköltöztem, marhára zavart engem is. Vidéken nem ilyenek az emberek. aztán nem érdekelt már. Ma már csak rosszabb napokon veszem észre. Tömegközlekedésen zene, hangosan fülbe és csak azt veszem észre ha terhes kismama vagy öreg ember áll. Neki átadom a helyem, meg ha vki beteg, rokkant, stb, a többi ignore.
2014. jan. 27. 14:01
 7/22 anonim ***** válasza:

Teljes megértelek! Ezek idegesitő dolgok. Nekem tetszik, ha egy lány igen is "megmondja a frankót"

Szivesen megismernélek.

F/27

2014. jan. 27. 14:02
 8/22 anonim válasza:
Az, hogy valaki szuszog mellettem a buszon, meg az öregek foghagyma szaga nem zavar, legtöbb esetben erről nem tehetnek és tuti nem rosszindulatból csinálják. A többi szóról szóra igaz, nem csak tömegközlekedésben, de kocsival is nagyon bunkók, jól esik nekik fellökni a másikat, sőt autóval bevágnak egymás elé, az sem érdekli a legtöbb embert, hogy baleset veszélyes. Nem volt gyerekszobájuk, igazi balkáni prolik, csak sajnos tényleg nagyon sokan vannak.
2014. jan. 27. 14:03
 9/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy a másik ember milyen, nagyban függ attól, hogy te milyennek akarod látni. ;)
2014. jan. 27. 14:04
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Rádférne egy alapos ****, hogy kicsit pozitívabb legyél. Kellene a francnak egy ilyen megkeseredett csaj....
2014. jan. 27. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!