Ismerkednétek ilyen idegbeteg lánnyal?
Idegesítenek az emberek,mert a legtöbbjük egy felszínes lény. Budapesten élek és ritka nagy bunkók,kikerülni nem tudják az embert,mennek ,mint a birka.
A szemembe hazudik mindenki,csak a saját érdekeiket nézik és csak akkor segítenek az embernek,ha nekik is valami hasznuk van belőle.
Ki tudok borulni már egy olyantól is ,amikor például a buszon(20-25-perces az út) és valaki végig lökdös a táskájával,és ezt a szememmel tudtára is adtam ,de nem rakná arrébb). A kedvenceim a fokhagymaszagú öregek a buszon ,amikor beülnek mellém és végig a leheletüket kell szagoljam,mert nem tudják becsukni a szájukat. A másik buszos kedvencem mikor ülök és felém áll (mellém) egy lény és ott szuszmorog úgy,hogy a hajam is lebeg ...
A másik meg amikor zenét hallgatnék és vki mellettem telefonál üvöltve és átüvölti a zenémet ...
Kérdezem én: miért kell üvölteni? És hogy miért a buszon kell megbeszélni a facebookos,munka problémáit ÜVÖLTVE?
Idegbeteg vagyok,vagy csak jót tenne nekem,ha elköltöznék Bp-ről ,mert itt túl sok a bunkó.
18/lány
Sokan utálják a nagyvárost, egyszerűen nem mindenkihez passzol alkatilag. Tömegközlekedésben Budapesten belül is nagy a differencia, kertvárosokban közlekedő buszokon, de már metrón is kevés ápolatlan, lecsúszott ember van, VIII. ker.-ben meg nyilván sokan.
Tömegközlekedést jobb időben biciklivel simán kiválthatod, egy robogó sem túl drága dolog, később használt kisautó.
Igazából az embernek jó motiváció az tanuláshoz, munkához, ha célja az, hogy kiemelkedjen a mostani környezetéből.
Nekem tetszik amit írsz, nem vagy idegbeteg. Én pont ezért kezdtem el thai boxolni, hogy tudjak kötekedni és le tudjam verni az ilyen embereket. Ha van kedved mindenképpen írj! :D
20/F
Bocs, de őszinte leszek: a hátam közepére nem kellenél.
Azért, mert pont olyan önző és felszínes vagy, mint amit a többi emberben utálsz.
Tele vagy feszültséggel és gyűlölettel.
Nem körülötted forog a világ.
Valaki bökdös a táskájával, és ha csúnyán ránézel, nem oszlik fel a levegőben?! Nem mondod?! Gondolj bele, te meg egész úton böködöd a táskáját, lehet, hogy zsebtolvajnak néz.
Az, hogy szuszogni, horribile dictu!! lélegezni mer a jelenlétedben: tényleg felháborító.
Elsőre egy ilyen szakadt neccharisnyás, bakancsos, fekete ruhás, lógó zsíros hajú depis csaj ugrik be, bedugaszolt füllel, aki úgy feszít a buszon, mint egy üveg savanyú uborka, és mindenkire gyűlölködőn néz, miközben úgy ordít a zene a fülébe, hogy az egész busz kénytelen hallgatni, és senkire sincs tekintettel.
Eszembe nem jutna megszólítani.
Nekem az optimista, mosolygós, kedves, aranyos lányok jönnek be, akikkel jó érzés egy légtérben lenni.
Szóval ha vigasztalást keresel, akkor volt itt pár jelentkező, de nekem nem kellenél semmi pénzért.
én igen, ha fiatalabb lennék, nem ijednél meg az arcomtól, és nem zavarna a berregő motor hang...
Jed Sawyer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!