Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőkön ez lenne a...

Társkeresőkön ez lenne a trend mostanság, hogy baszunk válaszolni a másik üzenetére?

Figyelt kérdés
Az egyik társkeresőn bejelöltem pár lányt akik visszaigazoltak. Írtam is nekik kulturáltan, de arra már nem voltak hajlandóak, hogy válaszoljanak is, pedig kiírta hogy "elolvasta".

2014. jan. 27. 12:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
65%

Aki arra hivatkozik (az összes nő - ami egyébként szánalmas), hogy egyszer régen ő válaszolt elutasítóan és olyan csúnya dolgokat írtak neki vissza, hogy összetört a pici szíve és ezért nem hajlandó most már senkinek sem negatívat írni, azt telibe röhögöm. Nem tudtok jobb mesét kitalálni?

Akinek nem elég a sablonos levél, mert neki egyedi kell és humoros, az lecidázhat. De csak akkor, ha különlegesen tud szopni. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen egyedeknek mitől olyan nagy az igényük.

Én pár éve próbálkozom internetes ismerkedéssel. Hébe-hóba beregisztrálok 1-1 oldalra, pár hétre, míg fel nem basznak az ilyen hülyeségükkel és törlöm magam.

Eddig egy randiig sem jutottam el. A mostani regisztrációm statisztikája 30 elküldött levél, ebből 3 válasz, ami pár mondat beszélgetésig jutott.

Baromi sok értelme van az ilyen honlapoknak. 90%-uk úgy hagy válasz nélkül, hogy csak a levelet olvasta el, de a profilomra rá sem kattintott.

Tényleg komoly kapcsolatot keresnek az ottaniak. LOL...

2014. jan. 27. 14:10
 32/47 anonim ***** válasza:
81%

Én lányként írom, hogy olyan lányok amiket ti kerestek (normális, közvetlen, nem csúnya) tényleg csak szórakozásból, unatkozásból, esetleg végső elkeseredettségből meggondolatlanul regiznek fel.

Gondoljátok el, kapnak 20-30 levelet egy nap, mind vmi noname cybernevű ismeretlentől, ha van képe kinn az még a jobbik eset. Akiknek nincs kinn azok várhatnak választ életük végéig is, akkor se fognak kapni, hiszen tiszteld már meg a másikat, hogy ha társkeresőzöl akkor nem árulsz zsákbamacskát... senki nem fog külön írni hogy légyszi küldj már egy képet, mert nem.. szóval azok első körből kizárva, hiába írnak bármilyen intelligens levelet. 2. körben ott vannak a talán még vhogy kinéző, de full unintelligens levelet küldözők, ezektől mindenkinek elmegy is a kedve a társkeresőzéstől, mert lassan rájövünk hogy ilyen helyekre ismerkedésre igénytelen emberek járnak. Mire meglátunk a sok kb ugyanolyan levél kőzött egy érdekeset (mert valljuk be nincs sok fantáziája a már nőzésből sikertelenre vizsgázott társkeresőző pasik zömének) addigra rájövünk hogy mennyire fáradságos és unalmas út ez, alapjába véve a netes ismerkedés. Nyomunk egy ixet és valószínű soha nem lépünk fel újra.

true story

2014. jan. 27. 14:15
 33/47 anonim ***** válasza:
mindig is ez volt a jellemző, hogy csak azoknak válaszoltak, akik helyesek :d
2014. jan. 27. 14:24
 34/47 anonim ***** válasza:

"Akinek nem elég a sablonos levél, mert neki egyedi kell és humoros, az lecidázhat. De csak akkor, ha különlegesen tud szopni. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen egyedeknek mitől olyan nagy az igényük."

En meg kivancsi vagyok miert gondolod, hogy a sablon leveledtol barmelyik csaj is elajul?

Egyebkent meg nagyon tetszik ez az alszentseg. Ha a csaj valaszolna, visoznt ronda lenne, kover vagy kismellu, akkor az lenne a kerdes, ahogy mar lathattuk parszor

"nekem miert csak a ronda csajok talalnak meg?"

Akkor nem gondolna egyikotok se arra, hogy ja, ez a csaj vette a faradtsagot es valaszolt.

Szoval errol ennyit.

2014. jan. 27. 14:28
 35/47 anonim ***** válasza:
54%
Es mennyi ronda csajnak valaszoltok?! Megmondhatom, egynek se! Ugyhogy mirol beszelunk itt???
2014. jan. 27. 14:29
 36/47 anonim ***** válasza:

"En meg kivancsi vagyok miert gondolod, hogy a sablon leveledtol barmelyik csaj is elajul?"

Már bocsi, de te egy levélbe szeretsz bele, vagy az ember személyiségébe?

Igen, nekem általában a kövérek, a rozmárarcúak és a kapcsolatban lévők írnak. És mindegyiknek válaszolok. A foglaltakat jól le is ba$zom, hogy mit képzel magáról.

2014. jan. 27. 14:31
 37/47 anonim ***** válasza:

Hogy jon ide a szerelem? Egyenlore csak kapcsolatfelvetelrol beszelunk.

Es nem hiszem, hogy valaszolsz, vagy akkor te vagy a 0.5%

2014. jan. 27. 14:34
 38/47 anonim ***** válasza:
És azokra a levelekre amiket olvasatlanul törölnek arra mit mondotok? És van kint kép nem is egy és nem is vagyok egy rém ronda az ismerőseim szerint. Ki van töltve az adatlapom és a keresett partnerre vonatkozó rész is. Normális levelet írok és még elérhetőséget is hogy tudjon válaszolni ha nem előfizető.
2014. jan. 27. 14:36
 39/47 anonim ***** válasza:
Az ember szemelyisege meg latszik egy "szia, hogy vagy" levelnel. :) ebbol majdnem minden no leveszi, hogy kivel is all szemben es, hogy mennyire nem erdemes erre valaszolni. :)
2014. jan. 27. 14:36
 40/47 anonim ***** válasza:
talan priviben kuldd el az adatlapodat, megmondom en neked kendozetlenul, hogy mi a gond vele :)
2014. jan. 27. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!