Szerintetek ilyenkor ezt a másik fél is érzi?
Van egy srác, aki iszonyúan tetszik nekem, a hangja a mosolya, a mozdulatai... egyszerűen legszívesebben rámásznék, ha a közelemben van. :D
A vicc pedig az egészben, hogy nem egy görög isten, és egyáltalán nem tökéletes, de valamiért úgy érzem nekem ő kell! Már az első pillanatban megmozdult bennem valami amikor megláttam.
Ha szembe jönne velem álmaim pasija még az sem érdekelne, ha vele együtt lehetnék.
Ezt a dolgot hívják egyszerűen kémiának? És vajon ezt ő is érzi mikor a közelemben van?
21 L
Nem vagyok, sem rusnya sem kövér. :) Mások állítása szerint csinos, szép vagyok. Persze, ezt én nem igazán látom így, de ebbe most nem menjünk bele, mert ez egy másik téma.
Igazság szerint most nem is arra gondoltam, hogy azt mondjátok meg jóstehetséggel, hogy tetszem-e neki. :D Rosszul kérdeztem.
Hanem, hogy valaki átélt-e már ehhez hasonlót, és, hogy ott mindkét fél érezte ezt a dolgot, vagy csak ő? :)
Amúgy jó kislány vagyok, max csak abból veheti le szerintem ezt a dolgot, ha társaságban beszélünk, akkor hajlamos vagyok, csak hozzá beszélni, és aki a másik felemen ül azt teljesen elfelejtem. ^^"
Viszont fiatalabb nálam 2 évvel, és nem vagyok biztos benne, hogy merne lépni felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!