Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, ha ültök egy padon...

Csajok, ha ültök egy padon miért kezdtek el nézni egy fiút, aki az út másik oldalán sétál, ilyenkor mire gondoltok vagy miért nézitek a fiút?

Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennek temérdek sok oka lehet, de tényleg.
2013. aug. 5. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Tetszik,mert jól néz ki.:)
2013. aug. 5. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Mert szebb mint akinek a kezét fogja a padon :D

Női "lelkiismeret" rules

2013. aug. 5. 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:
egy másik fiúra gondolok, csak éppen arrafelé bambulok
2013. aug. 5. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
vmerre nézniük kell.
2013. aug. 5. 15:39
 6/8 anonim válasza:
Általában minden fiút megfigyelünk, felmérjük hogyan néz ki.
2013. aug. 5. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
tényleg sok mindentől függ.. lehet épp egy ismerős barátot, havert pillantunk meg, esetleg rokon, családtag, vagy egyszerűen tetszik az illető, bár elérhetetlennek tűnik egyes esetekben, ilyenkor mint távoli megfigyelő, nézzük ahogy elhalad előttünk, vagy közvetlenül vagy nem:)
2013. aug. 5. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Én úgyanígy vagyok a lányokkal, a padon ülve vagy az utcán sétálva figyelgetem őket. Szerintem ebben nincsen semmi különös, az előttem szólók már le is írták a lehetséges okokat. Már csak az kéne, az lenne a legjobb, ha valamelyik meg is szólítana, mert nekem sajnos nincsen erre bátorságom. De tudom, hogy erre valószínűleg hiába várok.
2013. aug. 5. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!