Társkeresőkön ez lenne a trend mostanság, hogy baszunk válaszolni a másik üzenetére?

Ok, akkor elmondom, hogy mi a palya nokent.
Ez a tarskereso dolog nem komoly, itt egy altalam ismert csaj se akar kapcsolatot, szorakozasnak jo, amikorunatkozik az ember lanya, mint a kirakatnezegetes.
Csakhogy nem lesz belole szorakozas, mert a pasik 95%-a nem kepes egy normalis levelet irni. Lehet lehurrogni, de ez igy van. Es a kommunikacio alaptorvenye, hogy amig te erdeklodsz, addig neked fel 'dolgoznod', hogy fennmaradjon a beszelgetes (nemtol fuggetlenul)
Ha nem tudod elerni, hogy erdekes legyel a masik szamara, akkor bocsi, de ennek vege, mas utan kell nezni, vagy kitartobbnak lenni, persze az faraszto a mai magyar himeknek.
Es akkor meg nem beszeltunk a tragar levelekrol, a ratemydick fotokrol, es a szia, hogy vagy, beszelgetnek de nincs semmi erdekes a profilomon vagy nincs is kitoltve rendesen stilusu levelekrol, amikre nem lehet valaszolni.
Mit nem lehet erteni azon, hogy ha egy lany ir, te valaszolsz, aztan o mar nem ir vissza? Nem volt erdekes amit irtal, vagy erdekes volt, de nem elegge, mertkapott levelet valaki mastol, akinek jobb a dumaja vagy jobban nez ki.
Fiuk, a fotok nagy reszevel is gond van ám. A legtobb annyira elonytelen, hogy talan nem artana elobb egy lany ismeros velemenyet kikerni, hogy mit rakjatok fel.

válasz #20-asnak
Amikor társkeresőztem akkor nálam úgy működött, hogy a profilom szöveggel és pár aktív szabadidő eltöltésre utaló képpel azt sugározta, hogy magyar átlaghoz képest jó partinak számítok (egész jóképű, multinál dolgozó mérnök).
Csajok keresésénél a korosztályszűrű bekapcsolása után maradt kb. 8000 találat, utána még pár szűrő (magasság, súly, végzettség, földrajzi távolság, utolsó bejelentkezés) maradt egyidőben kb. 2000 találat, és közülük kb. minden 10-diknek ment a levél, profilja alapján pár mondattal testre szabva.
Férfi jellemzően először szexet akar egy nőtől, ehhez elég ha csinos és ápolt, persze ezt nem mondhatja ki nyíltan.
Viszont komolyabb kapcsolatnál már lényegesen magasabbak az elvárások.

21-es egy iszonyat beteg és nagyképű látásmóddal bír. Jóhogynem leszek enciklopédia+bohóc+szupersztár egyszerre.
34f (családos)

Látom akik amúgy is sikeresek a kapcsolatokban megint próbálják megmagyarázni a társkeresőn lévő nők nagy részének ostobaságát.Persze tudom nehéz beismerni,de ez a szitu.Én a 4-500 levelemből 1szer kaptam választ,vele netes barátság a mai napig fennáll de ennyi volt.Az összes többi nem is válaszolt,és ez bizony a vicc kategória.
Ezt nem lehet kimagyarázni,egyszerűen bunkók.Nem tudják mi az a tisztelet a másik iránt,és korrekt viselkedés.
Nem hinném,hogy olyan nehéz lenne visszaírni annyit,hogy bocsi de nem,mert például külső alapján nem jössz be vagy mások az érdeklődéseink és nem ilyen típusút keresek magamhoz.
Ezt 2 másodperc leírni egyszer,tehát ha kap 50et akkor durván 2 perc alatt el tudja intézni a dolgot.De ha még megnézi az adatlapokat is,akkor legyen 10 perc.Hát hú de nagy dolog az az időmennyiség,ennyit igazán bele tehetne ő is,hogy legyen kapcsolata szerintem. :)

21-es vagyok, miert is beteg meg nagykepu a hozzaallasom? Lehet csak a noket hibaztatni, de sose csak az egyik fel a hibas.
En is voltam fent tarskeresokon, es irtam pasiknak. Ha olyan kepem volt fent, hogy kiraktam a cicit, akkor kb 2 valaszolt 10-bol, ha normalis levelet irtam, akkor egyik se valaszolt.
Tudomasul vettem, hogy az online tarskereses a lustak modszere es azota csak eloben ismerkedem, ahol normalisan lehet beszelgetni, es az illeto uriembernek is meg kell szolalnia.
Na mindegy, ez ugyis egy hiabavalo harc elmagyarazni, mert beteg vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!