Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőkön ez lenne a...

Társkeresőkön ez lenne a trend mostanság, hogy baszunk válaszolni a másik üzenetére?

Figyelt kérdés
Az egyik társkeresőn bejelöltem pár lányt akik visszaigazoltak. Írtam is nekik kulturáltan, de arra már nem voltak hajlandóak, hogy válaszoljanak is, pedig kiírta hogy "elolvasta".

2014. jan. 27. 12:52
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
És arra mit tudsz mondani ha a levél végén adok email elérhetőséget? Akkor sincs válasz! Akkor mi itt a probléma? A nők ennyire komolytalanok? Csak szórakozni vannak itt? Nem lehet találni egyet sem komoly kapcsolatra!?
2014. jan. 27. 13:03
 12/47 anonim válasza:

Sajnos igen, ez a trend.

Kb 50 elküldött levél, ebből ha válaszol 2 ami szintél elutasító.

2014. jan. 27. 13:07
 13/47 anonim ***** válasza:

Nem voltál szimpi nekik. Ez a szűrő.... Az természetesen jó kérdés, hogy a társkereső oldalakon lévő csajok mit is akarnak. Egy részük szerelmet, más részük szexet, harmadik részük meg könnyebb boldogulást. ( Arányokat szándékosan nem írok.) Lehetséges, hogy leveled alapján benned egyik csoport sem látott potenciált....

De szerintem ne ebből mérd le a "népszerűségedet".....

2014. jan. 27. 13:09
 14/47 anonim ***** válasza:
Nálam a statisztika elmúlt 4-5 év alatt nettó 1 évnyi társkeresőzésből. Kb. 500 csajnak levél, kb. 50 csajtól elsőként levél (előtte jellemzően pontoztam őket v. kedvencnek jelöltem őket). kb. 150 válasz, abból 100 elutasító, 50 érdeklődő. 50 kezdeményező + 50 érdeklődőből olyan harminc körüli randi, abból 20 körülivel több, több mint felével szex, 2-vel hosszabb kapcsolat.
 15/47 anonim ***** válasza:
41%
8. hozzászóló. Pont így vagyok én is mint te. kb. ennyi ideje vagyok fent én is és egy lány volt aki rám írt, normális levelet amiben közölte velem hogy tetszem neki csak idős vagyok hozzá. Ez volt a legnormálisabb az összes közül. Akkor miről beszélünk? Még mindig a férfi a rossz a bunkó? Nem hiszem el hogy a megírt 1000 levélből egynek sem tetszenék!
 16/47 anonim ***** válasza:
14. akkor te szerencsésnek mondhatod magad.
2014. jan. 27. 13:11
 17/47 Coney válasza:

Ott életbe lép, hogy nem szimpatikus.. vagy amit az előttem szóló írt, hangulat függő is.

Vagy például ebben a pillanatban kaptam egy levelet, én 22 vagyok és az adatlapomon szerepel, hogy 28 éves korig ismerkednék, budapestiekkel elsősorban. Nem mondom, hogy ez kőbe vésett, de nem véletlenül adtam meg. Akkor nem fogok írni annak, aki ennek ellenére, az ország másik végéből 37 évesen ír és ezért nem is tudom rosszul érezni magam, az az igazság.

2014. jan. 27. 13:11
 18/47 anonim ***** válasza:
33%

Én sem válaszolnék ilyen szánalmas, megkeseredett nőgyűlölő barmoknak, szóval megértem...

Amúgy meg a társkeresők úgy működnek, hogy a srácok írnak 50-100 lánynak fejenként, a lányok meg kapnak napi 10-20 levelet ezektől a szerencsétlenektől. Ugyan miért válaszolna már egyesével mindegyikre? Mit képzeltek, majd ott ül és gépel az összesnek? Röhej.

Ideje lenne elfogadni azt, ha valami nem megy :)

2014. jan. 27. 13:12
 19/47 anonim ***** válasza:

Lehetséges okok a nem válaszolásra:

-fotód csekkolása után úgy érezte, hogy nem vagy szimpatikus, egyszerűbb (még ha visszatetszőbb dolog is)nem reagálni, mint leírni, hogy : "kedves XY, köszönöm, hogy megtiszteltél válaszoddal, de úgy érzem nem Téged kereslek, további sok sikert....bla, bla, bla..."

-nem előfizető, így nem tud vagy korlátozott számú levélre tud reagálni, ezért a károdra "spórol" az udvarias, elutasító válasszal

-kamureges, csak azért van fent álnéven, hogy egóját növelje az érdeklődő férfiakkal, akiknek válaszol, azokkal sem akar találkozni soha

-túl öntelt, hamis illúziókat kerget valami számára ideális álomférfiról, aki nem létezik, ezért indokolatlanul válogat. Nem szépen fogalmazva: sz...rik a belső értékekre, a kigyúrt testű, tetkós, tükörben pózolós arcoknak válaszol

-leveled az udvariassága, kulturáltsága ellenére sem volt rá olyan hatással, hogy beindítsa a fantáziáját (van akinél csak a humor és az egyediség jön szóba), talán sablonosan, közhelyesen fogalmaztál.

Több ötletem hirtelenjében nincs.

2014. jan. 27. 13:14
 20/47 anonim ***** válasza:
Ti amúgy ezt a társkereső dolgot hogy csináljátok? Bejelölitek, hogy legyen nő, azt akit kidob a rendszer, annak már külditek is a levelet?
2014. jan. 27. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!