Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan srácok...

Vannak itt olyan srácok szintén, akik 24 évesek vagy már elmúltak és még egy csókot sem kaptak soha egy lánytól sem és isznak emiatt?

Figyelt kérdés

2014. jan. 25. 22:25
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
buliba nem lehet csajozni, egymás szavát sem halljuk, szexuális kapcsolatra meg nincs helyileg lehetőségem, amit a bulikon a legtöbb lány keres egyéjjszakás dolgokra gondolok. Amúgy próbálok ismerkedni utcán, társkeresőkön de a szép vonzó lányok mindig visszautasítanak mert nem vagyok elég jó nekik, most ezen is dolgozom h elég jó legyek nekik de csak nem jön össze semmi abban igazad van h folytatni kell a küzdelmet de néha már úgy érzi az ember 5-10 után sztem már joggal, hogy csak a falnak fut folyamatosan
2014. jan. 26. 12:42
 42/43 anonim ***** válasza:

fúúúú bazze én most kilépek és soha többé nem jelentkezek vissza....

ez legalább a 100 ilyen kérdés amit látok, van megoldás csak a kérdezőt igazából úgy sem az érdekli

fölösleges válaszolni

2014. jan. 26. 13:03
 43/43 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy képes vagy rá! Viszont mozdulj ki és próbálkozz mert különben nincs esélyed! Ha iszol és önsajnálatba süllyedsz csak rosszabb lesz hidd el! Melyik csajnak kell egy önmagát sajnáló megtört férfi (már ha annak lehet az ilyet nevezni)? Sok csaj van, aki rád vár csak nem találtad még meg! Ha nem is szórakozóhelyeken, de pl boltban, könyvtárban vagy esetleg egy sportkörben érdemes keresned! És fel a fejjel! Légy magabiztos, hagyd a hátad mögött a piát, kelj föl és meglátod, lesz akinek kelleni fogsz (és még akár dögös is lehet)!
2014. febr. 2. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!