Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha "alapdolgokat" kérdezek...

Ha "alapdolgokat" kérdezek egy lánytól, az unalmas?

Figyelt kérdés

Pl. mivel foglalkozik, hol lakik, hová jár suliba, ilyesmik.

Azt veszem észre, ez unalmas, de én valahogy ezeket szeretném tudni arról, akivel beszélgetni kezdek. Valami extra dumát várnak, csak azt nem értem, miért.

2014. jan. 22. 19:54
 1/7 WheneverYouWant ***** válasza:
Ezekbe a kérdésekbe vigyél bele valami extra dumát...
2014. jan. 22. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdezgesd ezekről nyugodtan, mert jó ha beszélteted a nőt. Hadd meséljen. Ha meg nem akar ezekről mesélni, vagy tőmondatokban reagál, kellő és jó minőségő szűrő ahhoz, hogy tulajdonképpen nem is érdemes vesződnöd utána tovább vele.
 3/7 Ahol megállt az idő ***** válasza:
Az első beszélgetés alkalmával általában ezeket szokták kérdezni. Nem unalmas.:)
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha egész idő alatt csak kérdezgetsz, az unalmas. Én randin inkább beszélgetni szeretnék, a vallatás nem jön be.
2014. jan. 22. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Aki beszél, azt nem kell kérdezgetnem, mondja magától. De ilyen alapinfókat szeretek tudni valakiről, mielőtt személyesebb dolgokat is megosztok vele. Egyébként nem értelek 4. :)
2014. jan. 22. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor tessék egy példa: a párommal az első randin séta közben a belvárosi házak homlokzatát elemeztük és értékeltük. Ez érdekes volt, és mindkettőnk számára szórakoztató.

Egy ilyen beszélgetésből ráadásul sokkal több minden kiderül a másikról, véleményt formál, vitatkozik, érvel.

Nyilván a téma minden párnál és minden randin más és más, ahogy jön. És ebben tényleg segíthet, ha alapdolgokat tudunk a másikról. De az ember nagyjából két perc alatt el tud mondani egy rövid bemutatkozást, ami elég ahhoz, hogy úgy kábé be tudd tájolni. Ennél sokkal több időt pedig nem is érdemes rá fordítani, mert akkor már az tényleg unalmas. Főleg ha valaki intenzíven keresi a párját és minden héten elmegy legalább egy randira :D

2014. jan. 22. 23:00
 7/7 A kérdező kommentje:
OK, kösz, így már értem!
2014. jan. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!