[kép] Lányokat és melegeket kérdezek. Mi a véleményetek egy ilyen testalkatú srácról?
Figyelt kérdés
Hetero vagyok! De a releváns véleményeket tudom értékelni. Nincs ilyen nyomi nyakláncom és nem vagyok "páwa", csak jobb képet nem találtam.
2013. dec. 1. 21:57
1/19 A kérdező kommentje:
És kérlek titeket, kort és nemet írjatok a válasz alá!
2013. dec. 1. 21:58
3/19 anonim válasza:
Nem szeretem a nagyon kigyúrt embereket, sem a túl ducikat és vékonyakat. Most épp egy vékony srác tetszik. Kb. ilyen mint a képen (a teste), de igazából nagyon nem érdekel hogy milyen a teste, mert szeretem a srácot :D De szerintem ezzel a testtel nincs baj. Talán picit hízhatna..
5/19 anonim válasza:
Ez egy vékony testalkat, de nem ez alapján alkotnék véleményt a srácról.
23L
7/19 moonlightsentinel válasza:
Szerintem jó így, ahogy van.
18/F
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. dec. 1. 22:05
9/19 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de azt hiszem releváns véleménnyel még tudok élni: Nagyon sok múlik az arcon. Vannak srácok, akiknek ez a testalkat jól áll, de a többség jobban szokott járni azzal, ha megküzd némi izomtömegért.
10/19 A kérdező kommentje:
Ektomorf vagyok és lusta. Csak érdekelt a 'külvilág' véleménye. Az arcommal nincs gond, sokan mondtak már jóképűnek. De köszi a tanácsot!
2013. dec. 1. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!