Ha mindig én keresem, és csak én kérdezek tőle, akkor nem is érdeklem?
Figyelt kérdés
Van egy csaj,ha nem keresem,soha nem is keresne.Soha nem kérdez,max visszakérdez.De csak válaszolgat.2013. jún. 24. 09:16
1/2 anonim válasza:
Nem egy, nagyon sok ilyen csaj van. Kaktuszcsajnak hívom az ilyet, mer ugye, ha locsolod jó, ha nem... az is jó. :D Úgy oldd ezt meg, h csak akkor locsold ha nincs jobb dolgod :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem hagyd a francba, nem éri meg az energiádat feleslegesen rápazarolnod. Én is próbálkoztam nemrég egy lánynál. Hasonló volt a helyzet.
Esetleg írj rá ritkábban, talán az még segíthet. Illetve figyeld a jelzéseit, ha személyesen találkozol vele. Bár az is csalóka szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!