Ha tetszik 1 lány és chatelünk én irok neki és kérdezek tőle valamit akkor ő vissza kérdez de csak annyit hogy (te? ) de ő kérdést nemm tesz fel akkor lehet hogy nincs esélyem nála?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 22:20
1/11 anonim válasza:
Nem lehet hanem biztos.
Nem érdekled annyira, hogy törje magát:D
3/11 anonim válasza:
Alapszabály netes ismerkedésnél:
Ha egy csaj csak 1 szavas válaszokat ír, nem kérdez és mindig csak Te írsz rá, Ő sosem akkor javasolt minél hamarabb elfelejteni őt.
4/11 A kérdező kommentje:
De emigy mosolygott rám meg szoktunk dumálni de néha kérdezek valamit és aztán nem képes vissza irni :P
2013. jún. 21. 22:25
5/11 anonim válasza:
3. válaszolónak tényleg higgy.
Ő csak is neten ismerkedik évek óta. Ott is reménytelenül:DDDDD
6/11 anonim válasza:
Tonik!
Tapasztalatból beszélek! És téll. évek óta ismerkedem neten! Ne kötözködj!
7/11 A kérdező kommentje:
És hogy kellenne átlépni azt a bizonyos határt hogy már sejthesse hogy nem csak simán chatelni akarok vele?
2013. jún. 21. 22:39
8/11 anonim válasza:
az, hogy te? az csak visszakérdezés, ha pl te kérdezel tőle valamit, akkor ő ugyanazt csak visszakérdezi... én em írnám ki a kérdést, amit már egyszer más leírt.
9/11 Bek válasza:
Elég valószinű hogy nem akar tőled semmit,de kérdezd meg hogy kimenne-e veled..és a válaszából rájössz..nekem épp tegnap irt egy pasi akitől soha nem akarnék semmit..és ki akart menni..elég kellemetlen volt kifogásokat keresni..úgyhogy majd ird meg mit válaszolt :)16L
10/11 anonim válasza:
És milyen kérdésre felel kérdéssel?
-mit csinálsz?
-mikor szexeltél?
-vagy, h mit ebédeltél?
Arra nem is gondolsz, h megakar felni neked, számít a véleményed és esetleg érdekled?
A többi kishitűvel meg ne foglalkozz.
Nő vagyok, tapasztalatból mondom.
Csak legyél kezdeményező és a többit majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!