Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz jel, ha egy nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz jel, ha egy nő nem kérdez, csak arról beszél amit én kérdezek tőle? Nem is érdeklem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Ja sajnos az.

Már én is észrvettem,ha egy lány nem kérdez csak mindig én nyitok egy beszélgetést az arra utal, hogy nem vonzódik hozzám.

2011. nov. 23. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:
akkor van gáz,ha a keresetedről érdeklődik...
2011. nov. 23. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:

nem

lehet csak félénk vagy buta

2011. nov. 23. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Furcsa.... engem ha érdekel egy pasi,minél többet szeretnék róla megtudni, én szoktam kérdezni.ha csak válaszolgatok, és nem kérdezek, akkor baromi nem érdekel,sőt azt várom hogy leessen neki, nem nagyon veszem a társalgást... 22/L
2011. nov. 23. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:

igen.legtöbbször ilyen szituban csak simán buta/kuka.

érintsd meg valahol pl a kezét,akkor kiderül,hogy mi a pálya.

ha nem kuka a csaj,akkor 3 kérdés után vágom,hogy mi van.

mondjuk én nem vagyok egy nagy kérdező,inkább mondok valamit,aztán leszűröm a hatását.

meg próbálok úgy kérdezni,hogy ne lehessen rá igen/nem-el válaszolni,hanem bővebben kelljen.

egyébként meg az,hogy az adott pillanatban nem érdekled még nem jelent semmit.

velem volt olyan,hogy a csajnak nagyon nem jöttem be,erre valahogy összejöttem a barátnőjével nagyon megdugtam,persze elmondta neki.

mikor legközelebb találkoztam azzal akinek nem jöttem be,már egészen másképpen kezelt és őt is sikerült megdugni.

2011. nov. 23. 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt egy randim egy ilyen csajjal.

Olyan iszonyatos módon bunkó volt, hogy az hihetetlen.

Egyrészt magától nem mondott semmit, a kérdéseimre is csak "igen... ahhhaaa" válaszok jöttek, meg elkezdett más pasikkal szemezni...

Én meg szépen letettem az asztalra egy ötezrest, mondtam neki, hogy fizesse ki a számlát és elsétáltam:D

Utána még keresett, hogy ne haragudjak, mert mennyire bunkó volt meg mittudomén, de könyörgöm, önérzet is van a világon!

2011. nov. 23. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!