Vannak itt olyan srácok szintén, akik 24 évesek vagy már elmúltak és még egy csókot sem kaptak soha egy lánytól sem és isznak emiatt?
Szedjetek ossze magatokat!
Ne legyetek alkeszek, nehez kigyogyulni belole, menjetek szorakozni, ismerkedjetek olyan helyeken, ahol sok ember fordul meg egy nap es higgyetek el, elobb utobb akad egy csaj, aki hozzatok valo. Annyi lany van a vilagon es itt M.O-on is, konnyen talaltok magatokhoz illot!
KITARTAS!!!!! DRUKKOLOK
"itt M.O-on is, konnyen talaltok magatokhoz illot!"
Szép tőled, hogy vigasztalni próbálsz minket, de az ilyen kijelentésekkel csak mindenkinek felcseszed az agyát. Szerinted ha könnyen találnék ezen az elcseszett liberális trágyadombon hozzám illő csajt akkor szűz lennék még 24 évesen? Rohadtul nem. Ó és megsúgom az ilyen srácok többsége igenis jár társaságba. Minimum kéthetente jelen vagyok valami nagyobb társasági eseményen, továbbá egyetemre járok, sportolok stb. Érdekes drága hölgyeknek mégsem vagyok elég jó. Erről ennyit.
"Am az meg marhára nem mind1 milyen egyetemre jársz egy csajnak mert attól függ milyen munkád lesz mennyi lesz a della stb... és az fontos a csajoknak"
Akkor várom a javaslataidat, hogy mi lenne ilyen téren jobb az általános orvosképzésnél...
jaj már megint egy síros kislány kérdés....
fejlődni kell minden téren és akkor lesz csaj, pénz, meg boldogság
csak fájdalom nélkül nincs fejlődés, és az ilyen "férfiak" akik a pinájukkal mernek csak gondolkodni félnek a fájdalomtól
igen, semmi sem fog elsőre sikerülni, ezért nem úgy kell hozzáállni a dolgokhoz hogy X-szer megpróbálod, hanem hogy addig csinálod amíg nem jön össze
nekem sem volt 18 éves koromig csajom, alig mertem beszélni előtte nőkkel tudom milyen, viszont én egyszer sem rinyáltam miatta, mert tudtam hogy minden ami velem történik csakis az én hibám, így kijavítottam őket....
"nekem sem volt 18 éves koromig csajom, alig mertem beszélni előtte nőkkel tudom milyen,"
Tudod milyen? Mert "csak" 18 évesen jött össze? Ami egyébként egy teljesen normális időpont erre? A Lóf.szt tudod milyen apukám, csak jöttél osztani az észt. El nem tudod képzelni milyen ennyi ideig magányosnak lenni. Ez tök más, mint amikor egy 18 éves kanos kissrácnak éppen nincs ki leápolja a répáját. Fogalmad sincs arról milyen ilyen sokáig egyedül lenni, fogalmad sincs arról, hogy melyikünknek milyen gátlásai vannak és melyikünk miért magányos. De te majd megmondod a tutit a lúzereknek... No comment. Nem tudsz te semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!