Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan srácok...

Vannak itt olyan srácok szintén, akik 24 évesek vagy már elmúltak és még egy csókot sem kaptak soha egy lánytól sem és isznak emiatt?

Figyelt kérdés

2014. jan. 25. 22:25
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

30-as.

Teljes mértékben egyetértek veled.Az ilyenek sosem fogják megérteni a valódi okokat,és fogalma sincsen az egészről. :) ugyanúgy ahogyan a nők többsége se fogja megérteni soha.

2014. jan. 25. 23:46
 32/43 anonim ***** válasza:
42%

30

egy férfi nem szereti ha sajnálják, ennek ellenére te itt sajnáltatod magad, ez azért mond valamit nem gondolod??

elég agresszívnek érzem a válaszod

de, hidd el tudom milyen érzés, az hogy te azt hiszed a lúzerek királya vagy nem érdekel és maga a poszt sem érdekel, csak hátrányai vannak

15 éves koromban jöttem rá hogy nem stimmel velem valami szociálisan és innentől kezdve elkezdtem önfejlesztő könyveket olvasni (18 éves kormoig több 100-at olvastam el) minden egyes nap megpróbáltam kitörni a komfort zónámból, volt hogy úgy éreztem az egész életem amit felépítettem képes vagyok pár perc alatt teljesen tönkretenni, rettegtem az élettől, az emberektől mégis mindíg túlléptem, rohadtúl nem volt egyszerű, olyan szarúl voltam lelkileg hogy 1 éven keresztül havonta 1-2 hetet beteg voltam fostam-hánytam és néha úgy fájt a fejem hogy 2 napig nem bírtam aludni....

és innen is tudtam hogy van kiút, SOHA nem mondtam el senkinek hogy milyen szar nekem, egyedül tettem meg minden a céljaimért senki sem segített és nem is kértem a segítségüket.

Nőjetek már fel BASSZ::AMEG itt vagytok 20-on évesen egy 13-14 éves kisfiú gondolkodásával,

így mindenből csak a szart fogjátok kapni....

az hogy itt vagy és azt kérdezed "Vannak itt olyan srácok szintén...."

egyértelműen annak a jele hogy te ebbe bele akarsz nyugodni, keresed a lúzer lelki társaid akik nyomorúsága ideig-óráig megkönnyebbíti a lelked, hogy nem csak te voltál egy lusta fasz....

2014. jan. 25. 23:53
 33/43 anonim válasza:

Srácok itt vagyok én,22 éves és csaj,semmi baj a külsőmmel és még szűz..na hoppá..akkor bontok is egy sört én is :( :D

Nem mutattok képet legalább a testetekről?

2014. jan. 26. 00:05
 34/43 anonim válasza:

Azt hogy az orvos srác miért magányos nem értem.Hacsak nem nagyon elviselhetetlen személyiség, vagy olyan ronda a feje hogy tökmindegy milyen teste van akkor tényleg nem értem. De kedves Kérdező, ahhoz hogy jobb munkád legyen lehet tanulni, ha jobb állásod lesz, tudsz normálisan táplálkozni, sportolni, foglalkozni a külsőddel(is). Nekem pl. azért fontos hogy valaki milyen a munkájában, mert az sokat elárul a személyiségéről. Kitartó, törekvő, keres új lehetőségeket, képezi magát. Ezek idővel meghozzák a sikert.Nem akarnék magam mellé egy lúzert, aki a társadalmat, a nácikat, a zsidókat vagy a marslakókat hibáztatja mert rossz munkája van, a kríziseknél pótcselekvésekbe menekül én meg dolgozhatok és eltarthatom. Ki akar ilyennel családot alapítani? Nem könnyű az élet, én 19 évesen kikerültem a nagybetűs életbe, főiskolát végeztem, az első komoly munkahelyemen nem kerestem 90 ezret sem diplomával, de kemény munkával, kitartással előbbre jutottam. Most van pénzem kozmetikusra, edzeni, parfümre, ha fáradt vagyok elmegyek gyógyfürdőbe feltöltődni, fizetem a Diákhitel és félreteszek.Ja és nem bírom az agyonkondizott felfújt izmokat.

27/N

2014. jan. 26. 00:44
 35/43 A kérdező kommentje:
mintha olyan egyszerű lenne, am persze tovább kell próbálkozni mindig csak egy idő után unja már az ember
2014. jan. 26. 07:51
 36/43 anonim ***** válasza:

En sem ertem a nyavajgast fiuk...

23 vagyok, meg nem volt baratom. Nem iszok, nem jarok bulizni. Korabban nem voltam az a tipikus pasimagnes, de elkezdtem dietazni, sportolni, valtozni, es most lennenek jelentkezök. Csak idöközben megszerettem szingli lenni, ami jelentösen megneheziti a problemat.

Altalanositva biztos igaz, hogy a csajok a külsöre mennek. De engem pl sokkal jobban zavar, ha valaki 20onevesen otthon van, nem csinal semmit, nem tanul, nincs munkaja, egesz nap iszik es szid valakit, aki miatt neki szar az elete es nincs csaja... Az mar regen rossz, ha azert akartok baratnöt, mert a sajat eletetek sz@r egyedül... Foglalkozzatok magatokkal, legyen hobbitok, talaljatok valamit, amit szerettek. Ez sokkal fontosabb a normalis csajoknak, mint hogy milyen kocsival jarok, meg mennyi lesz kesöbb a netto fizutok...

23L

2014. jan. 26. 11:32
 37/43 A kérdező kommentje:
hidd el hogy azok a fiatal lányok akik válogathatnak a pasik 70-80-90-99% közül azoknak fontos értelemszerűen, h milyen egzisztenciád van, mit tanulsz, milyen a tested, milyen az arcod, stb...
2014. jan. 26. 11:44
 38/43 anonim ***** válasza:
Minnél jobban sajnáltatod magad, annál nagyobba(ka)t rúgnak beléd.
2014. jan. 26. 12:06
 39/43 anonim ***** válasza:
ha alkoholista leszel, meg mindig iszol, akkor szerinted nagyobb esélyed lesz csókolózni???? Kelj fel a gép elől, menj el bulizni és ismerkedni és akkor találsz magadnak csajt! Ha egész nap a gép előtt ülsz, iszol és siránkozol, akkor nem fog semmi változni, maximum lecsúszol még lejjebbre. Vagy arra vársz, hogy itt a GYK-n megsajnál valaki és felajánlja, hogy smárol veled????
2014. jan. 26. 12:39
 40/43 A kérdező kommentje:
emberek már csak ilyenek...
2014. jan. 26. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!