Lányok, ti hogyan viselitek, hogy csak úgy beszólogatnak nektek az utcán, négerek, arabok vagy egyéb sötétbőrű idegenek?
Nekem sem szóltak még be.
De miket szoktak angolul beszólni?
Ezt én is tapasztaltam, amíg Budapesten laktam. Főleg a Blaha környékén volt sok árus, bár olyanok is akadtak, akik nem tudom mit csináltak ott, de leginkább csak amolyan lébecolónak tűntek. Állandóan ott bandáztak.
Én azt mondom, szólj a legközelebbi rendőrnek. Mert nem jó, ha ezek azt hiszik büntetlenül megtehetik. Legközelebb már erőszakoskodni is fognak a lányokkal, persze nem fényes nappal. Jobb, ha rájuk van ijesztve.
Totálisan ignorálom őket. Én bp-n ezt nem tapasztaltam, csak debrecenben.
Nekem amúgy egyáltalán nem csak sötétebb bőrűek szólnak be. De tudhatnál már annyit a férfiakról hogy ilyen flörtölős viselkedésnek nem kell bedőlni, csak kihasználnának. Néha bármire képesek, semminek sem kell bedőlni. Még a meghajlásnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!