Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tippeket tudnátok adni, hogy ne hisztizzek a barátomnak? Fiúk, meddig viselitek el a gyakori hisztizést?
Ne beszéljetek facebbokon,ha csak a hiszti megy ott.
Ha az életben is ilyen vagy,akkor gondolkodj el magadon,és mielőtt rád jön,számolj el tízig mielőtt olyan dolgokat mondasz.
Nehezen viseljük. Én elég türelmes vagyok (sőt) de minden hiszti kicsit eltávolít a barátnőmtől. Az első kapcsolat tönkremenése tényleg tanulságos, érdemes átgondolni (kíváncsi vagyok az előző barátnőm mennyit tanult a dologból).
1-es kérdező: "... valaki meg még a sajátján sem."
Nem tudom, facebookon azért nem lehet úgy hisztizni, mint élőben...
A kapcsolatnak mindenképpen árt, szépen lassan veri bele a koporsószögeket és egyszer csak elszakad a cérna...
Az is sokat segít, ha a hisztizés után másnap belátod, hogy gázos voltál és korrektül megbeszéled a férfiemberrel.
Sztem már az is nagy dolog, hogy beismered a problémát!! :D
Próbáld magad objektíven nézni és tudatosan visszafogni a hisztit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!