Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy kevés a szex?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a férfiaknál ez nagyon kényes téma, de valahogy muszáj felvezetnem a barátomnak, hogy egy ideje keveslem az alkalmakat. Sokszor inkább alszik helyette, ha új ötletekkel állok elő, nem vevő rá, vagy csak annyit mond, majd. Engem ez szörnyen bánt, és már kezdem elveszíteni a hitem a nőiességemben, pedig mindenki szerint csinos lány vagyok. :( Jóformán csak én kezdeményezek, amit a múltkor pedzegettem, de azt hiszem, neki fel sem tűnik. Került már valaki hasonló helyzetbe? Főleg nők válaszait várom, de férfiak is segíthetnek, hogy esetleg az ő szemszögükből is rávilágítsanak a helyzetre. Sajnos egyre frusztráltabb vagyok emiatt, viszont a megoldásra szeretnék törekedni, nem odáig jutni, hogy máshol keressem azt, amit tőle nem kapok meg...

2014. jan. 15. 15:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%

van olyan h nagy a különbség a szexuális igényekben.

1) otthagyod és keresel mást, aki jól meggud és jó esetben érzelmi és intellektuális szinten is passzoltok;

2) beletörődsz h vele kevesebb a szex, mert minden más ok;

3) úgy csinálsz, mint aki beletörődik, vele maradsz, de szexre keresel mást.

2014. jan. 15. 16:00
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Kényes?

Nyisd ki a szád és mondd meg neki,hogy drágám kevés a szex!A farkadra vágyok!

2014. jan. 15. 16:01
 3/23 anonim ***** válasza:

Nálam volt hasonló. Leültem vele és ősztintén elmondtam neki, hogy nagyon keveset vagyunk együtt mostanság. A másik problémám az volt, hogy sose "adta" vissza az orális kényeztetést. Kérdeztem az okát, hogy fáradt-e vagy már nem kívánja. Végül kiderült, hogy neki ennyire van igénye, csak az elején szeretett volna megfelelni nekem.

1-2 hónapig még nyűglődtem, utána leléptem, ha már az eljén sem egyeznek az igényeink mi lesz később?

2014. jan. 15. 16:02
 4/23 anonim ***** válasza:
63%

#1: még egy lehetőség:

4) "Figyelj... Kevés a szex... :/" ilyenkor vesszük a lapot...

2014. jan. 15. 16:03
 5/23 anonim ***** válasza:
Az 1. elmondott mindent. A te választásod az hogy mit lépsz! e az biztos hogy ha nagyobb az igényed nem lesz így hosszú kapcsolat. nekem nagyobb volna az igényem férfiként de én meg ilyen nőt nem találok! Érdekes nem? Hogy az össze illő emberek nem vagy nehezen találnak egymásra.
2014. jan. 15. 16:06
 6/23 anonim ***** válasza:
Nem passzoltok egymáshoz, tehát el kell döntened maradsz-e vele!
2014. jan. 15. 16:08
 7/23 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2014. jan. 15. 16:09
 8/23 A kérdező kommentje:

#3-as! Hasonló probléma volt nálunk is, rákérdeztem az okára, azt mondta, hogy nem látja közben a szememet. De állítása szerint csak kérnem kell. Viszont számomra meg kiábrándító, ha minden egyes alkalommal szájbarágósan el kell magyaráznom, hogy mire vágyom. Meg hogy külön kérjem meg erre. :( Én szeretek adni, de ha egy idő után a felét sem kapom vissza, csalódott leszek. Amúgy teljesen összezavar, mert közben meg voltak fergeteges együttléteink is. Olyan jó lehetne az egész, csupán az a pici löket hiányzik hozzá...

Különben annyira nem friss ez a kapcsolat, csak megnehezít mindent, hogy ennek ellenére még szeretem...

2014. jan. 15. 16:13
 9/23 A kérdező kommentje:
#7es! Huszonévesek vagyunk mindketten, én egy pár évvel idősebb nála.
2014. jan. 15. 16:14
 10/23 anonim ***** válasza:
maig nem ertem azt, hogyan letezhetnek ilyen ferfiak. de persze, magambol indulok ki, nekem az a keves, amit az eddigi baratnoim nyujtottak... szoval egyutt erzek a kerdezovel, csak az ellentetes oldalon :)
2014. jan. 15. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!