Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy kevés a szex?

van olyan h nagy a különbség a szexuális igényekben.
1) otthagyod és keresel mást, aki jól meggud és jó esetben érzelmi és intellektuális szinten is passzoltok;
2) beletörődsz h vele kevesebb a szex, mert minden más ok;
3) úgy csinálsz, mint aki beletörődik, vele maradsz, de szexre keresel mást.

Kényes?
Nyisd ki a szád és mondd meg neki,hogy drágám kevés a szex!A farkadra vágyok!

Nálam volt hasonló. Leültem vele és ősztintén elmondtam neki, hogy nagyon keveset vagyunk együtt mostanság. A másik problémám az volt, hogy sose "adta" vissza az orális kényeztetést. Kérdeztem az okát, hogy fáradt-e vagy már nem kívánja. Végül kiderült, hogy neki ennyire van igénye, csak az elején szeretett volna megfelelni nekem.
1-2 hónapig még nyűglődtem, utána leléptem, ha már az eljén sem egyeznek az igényeink mi lesz később?

#1: még egy lehetőség:
4) "Figyelj... Kevés a szex... :/" ilyenkor vesszük a lapot...

#3-as! Hasonló probléma volt nálunk is, rákérdeztem az okára, azt mondta, hogy nem látja közben a szememet. De állítása szerint csak kérnem kell. Viszont számomra meg kiábrándító, ha minden egyes alkalommal szájbarágósan el kell magyaráznom, hogy mire vágyom. Meg hogy külön kérjem meg erre. :( Én szeretek adni, de ha egy idő után a felét sem kapom vissza, csalódott leszek. Amúgy teljesen összezavar, mert közben meg voltak fergeteges együttléteink is. Olyan jó lehetne az egész, csupán az a pici löket hiányzik hozzá...
Különben annyira nem friss ez a kapcsolat, csak megnehezít mindent, hogy ennek ellenére még szeretem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!