Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy kevés a szex?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a férfiaknál ez nagyon kényes téma, de valahogy muszáj felvezetnem a barátomnak, hogy egy ideje keveslem az alkalmakat. Sokszor inkább alszik helyette, ha új ötletekkel állok elő, nem vevő rá, vagy csak annyit mond, majd. Engem ez szörnyen bánt, és már kezdem elveszíteni a hitem a nőiességemben, pedig mindenki szerint csinos lány vagyok. :( Jóformán csak én kezdeményezek, amit a múltkor pedzegettem, de azt hiszem, neki fel sem tűnik. Került már valaki hasonló helyzetbe? Főleg nők válaszait várom, de férfiak is segíthetnek, hogy esetleg az ő szemszögükből is rávilágítsanak a helyzetre. Sajnos egyre frusztráltabb vagyok emiatt, viszont a megoldásra szeretnék törekedni, nem odáig jutni, hogy máshol keressem azt, amit tőle nem kapok meg...

2014. jan. 15. 15:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azért sem értem az egészet, mert az elején különféle történetekkel próbált lenyűgözni, hogy neki milyen nagy igényei vannak, és hányszor bírja. Ezek szerint csak "marketingfosás" volt.
2014. jan. 15. 16:16
 12/23 A kérdező kommentje:
Elnézést :D szóval *marketingfogás volt...
2014. jan. 15. 16:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
a marketingfosasra adnek egy zold kezet, ha lehetne :D
2014. jan. 15. 16:18
 14/23 A kérdező kommentje:
:DD
2014. jan. 15. 16:19
 15/23 anonim ***** válasza:
Ezért van az hogy az ismerkedés közben a szexre is ki kell térni és próbálgatni több partnert hogy ki az akivel azonosak az igényeink. A marketing fogásról meg annyit hogy így akart megkapni! Most hogy megvagy, próbál saját maga igényeire formálni. Neki ennyi elég.
2014. jan. 15. 16:22
 16/23 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, kedves utolsó, hogy talán igazad van... :( Mindenesetre eléggé elkeserítő.
2014. jan. 15. 16:33
 17/23 Moszuke ***** válasza:
42%

én voltam az a galád aki lepontozta az első és a harmadik hozzászólót.

lehet ezt jól visszaadni majd.

voltam már hasonló szituban és sajna ez sokkal összetettebb mint, hogy "keress másikat" vagy "mondd el neki, hogy több szexet akarsz"

úgy tűnik itt a válaszadók még nem voltak ilyen szituban.

na akkor hadd mondjam én is, hogy is lehet ez.

először is nagyon jól mondja a kérdező ez egy giga szuper ciki és kényes téma. mert mindkét fél nemi identitása kerül veszélybe.

amikor odaállsz és benyögsz 1 ilyet, hogy mi van? mért nem dugsz meg többször? a palinak azzal a férfiasságát a béke popója alá rugdosod.. ami eddig sem volt túl magas szinten minden bizonnyal.

persze lehet dobálózni azzal, hogy más-más a libidótok. huszonévesen kevés szex? ne vicceljünk már..

ha ez TÉNYLEG így van, akkor azt mondom megéri ott hagyni egymást. de az esetek 95%ában lelki okok vannak.

az orális kényeztetést miért nem viszonozza, az számomra tényleg rejtély.

na nézzük két szemszögből.

a lány mit érezhet?

csorba esik a nőiességén, hiszen mindent kérlelni kell, mindenért könyörögni kell. nem teperik le sosem és kapják mint ahogy azt kéne. holott egy nőt, a pasija, ahol éri ott megfekteti és orrán-szájján 24/7 folyik belőle a cumó.

a pasinak pedig csorba esik az egóján amikor úgy érzi, hogy a nőnek nem tud megfelelni. ezzel az önbizalom, a szexvágy szépen lecsappan a semmire.

és ezzel kész az ördögi kör.

a nő bizonytalan lesz, kapadozik, próbál javítani a szitun, de nyilván az ellenkezőjét éri el.

lehet egy másik ok is.

amikor a lány túlságosan anyukásan viselkedik.

főz, mos, takarít, rendet tesz utánad, baszogat minden apróság miatt és végül arra eszmélsz, hogy nem a párod, hanem a pótanyáddal élsz.

és hát.. a pasik nem dugják meg az anyjukat...:))

aztán lehet szó pótapáról.

amikor a csaj, egy esetlen, bénázós, idiótát játszik, akire rá kell szólni folyton, na, mintha a gyereked lenne magyarul.

egyik esetben sem tudsz felnézni a másikra

mielőtt eldobnád a kapcsolatot, sztem próbáljátok meg a lelki okokat kutatni.. de kétlem, hogy erre ketten képesek lennétek, külső segítség nélkül.

nálunk, annó az első szitu volt.

én ugy éreztem,hogy nem tudom kielégíteni a párom szex vágyát. sosem volt elég neki na:):D ráadásul én szűz voltam ő meg már nem. már emiatt is bennem volt a kezdetektől egy teljesítmény vágy.

és már kész is volt az ördögi kör. ő is szóvá tette a mennyiséget. erre az önbizalmam még kevesebb lett. erre még kevesebbszer kezdeményeztem szexet.

odáig jutottunk h ő rá fogtam a gondot:) (mert hát egy pasi nem meri bevallani ha nem férfias ugyebár)

azt mondtam az a baj h ő nem kezdeményez sosem. erre elkezdett egy ideig ő is kezdeményezni, de ez meg őt fusztrálta mert hát 1 lány, nem kezdeményez nyíltan, és nonstop.

akkor megint én voltam a hibás..

na a lényeg a lényeg h mi nem tudtuk megoldani ezt a problémát, mert időközben begyűrűzött még 56db másik is és úgy döntöttünk nem illünk össze. ő arra, én erre.

pedig a probléma marha egyszerűen orvosolható lett volna:)

lecsüccs és beszélgetés.

2014. jan. 15. 16:48
 18/23 anonim ***** válasza:
# 17, 3. vagyok. Nem voltam pótanyu, sose szolgáltam ki senkit. Közösen vezettük a háztartást, a tisztelet megvolt mindkét részről. Leültünk megbeszélni. Többször is. De tényleg, ez volt a helzyet, hogy neki elég volt a kéthetente egy alkalom. Nekem baromira nem. Ezért is hagytam ott. Nem baj, ha neki nincs annyira igénye mint nekem, de akkor magához passzoló párt keressen, ahogy én is tettem.
2014. jan. 15. 16:57
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi párommal több, mint 4 éve vagyunk együtt. Laktunk is együtt 2 évig, de most (más városban lévő munkahely, mellette iskola és anyagi gondok miatt) különköltöztünk egy fél éve egy kis időre, de persze még szeretnénk összeköltözni. Őszintén szólva nálunk voltak ilyen hullámvölgyek. Eleinte minden happy volt és boldogság. Állandóan csak szexelni akartunk, mindenhol... még nyilvános helyen is csináltuk és belenyúlkáltunk egymást bugyijába, gatyájába stb. miközben a másik telefonált, vagy beszélgetett valakivel. Tényleg alig telt el úgy nap, hogy ne lettünk volna együtt, még a menzesz idején is mindig valahogy megoldottuk a dolgot. Ez tartott kb 1,5 évig. Aztán alább hagyott a dolog, egyre csak ritkultak az együttlétek, sőt elmondanám, hogy voltak teljes hónap kimaradások is, igazából tényleg nagyon rossz érzés volt úgy ágyba bújni, hogy én az egyik térfélen, ő meg a másikon :( Ez kicsit ráment a kapcsolatunkra, de mindig kitartottunk egymás mellett szeretetben. Mindkettőnk érezte, hogy szereti a másikat, csak kevesebb lett a szex. Végül úgy döntöttem, hogy kiírok mindent magamból, minden érzést. A levélben leírtam, amit a kapcsolatunk elején éreztem, és amit akkor, mikor megromlott, plusz hozzávettem, hogy mik nyomasztanak a karrierpályámmal kapcsolatban. Nagyon örült neki, hogy annyira őszintén leírtam neki a dolgokat. Tudtam, hogyha leülök vele szemben, akkor nem úgy fogalmaznék, és talán nem mondanék el mindent úgy, mintha leírnám. Kettő között van különbség és írásban sokkal összeszedettebb az ember és átgondoltabban és összefüggő szöveget képes alkotni. Odaadtam neki a levelet és mondtam, hogy akkor olvassa el, ha van rá utána ideje, legalább 1 órája, hogy közösen szemtől szembe megbeszéljük a dolgokat. Másnap munka utána hazaértem és csodák csodájára várt egy levél az asztalon és kissé megijedtem és izgatottan olvastam a mondanivalóját. Úgy érezte, hogy neki is levélben kell megfogalmazni a dolgokat, tényleg másként kommunikál úgy az ember. A levél mellé kirakott egy behűtött üveg bort (de sehol egy pohár) és egy csomag zsepit. Nem értettem a bort, a zsepit igen, mivel bőgtem az olvasása közben. :D aztán felhívtam, hogy hol van, és mondta hogy 5 perc és otthon lesz. Kiderült, hogy megvárta míg nyugodtan elolvasom és kezdem keresni őt :) addig egy csokor virággal várta a jelentkezésemet a lakás közelében. :)

Utána órákat beszélgettünk a dolgainkról, kettőnkről és a karrierünkről. Majd életem eddigi legjobb szeretkezésében vettem részt. :) Ő is és én is megkönnyeztük a levelünket. Kicsit nosztalgiázgattunk és végül kiderült, mi volt a háttérben, ami akadályozta a boldog életünket. Tudtuk azt, hogy a most indul el a pályafutásunk, nem úgy alakult sok dolog, ahogy szerettük volna és ez jobban nyomasztott minket, mint ahogy mi azt gondoltuk. Beszélgettünk róla, de olyan mélyen nem, pedig kellett volna. Sok volt bennünk a félelem a változtatás gondolatától stb. Kibeszéltük a problémáinkat és azóta megint minden rendben van, szexuális téren is :) Ajánlom a mély beszélgetés kezdeményezését. Ott kiderül minden, vagy megint ugyanolyanok lesztek, mint régen, vagy tényleg egyik balra a másik jobbra megy el. :) Szerintem ez lehet a legjobb megoldás ebben az esetben. A szerető tartás nem javasolnám. :)

2014. jan. 15. 17:39
 20/23 anonim ***** válasza:
1/19 véleménye valóban jónak tűnik. másmegoldás itt sincs csak az.
2014. jan. 16. 05:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!