Kicsit sem gázos, hogy az értelmesebb fiúk ki fognak halni, mert félnek ismerkedni?
LeftBehind-al teljesen egyetértek. Nekem megvolt az 1000 nő(ez most már jóval több), ismerkedtem annyival életem során, és nem lett semmi. Belefásultam, nincs mire emlékeznem. Ja és nekem nem olyan egy ismerkedés, hogy ha elutasítanak akkor minden szó nélkül megyek a másik után, mert eléggé megvisel egy elutasítás is, szóval ezért van a belefásulás. Erre nekem nincs szükségem, hogy elutasításokat kapjak sorban. Taktikázni meg nem akarok, amilyen vagyok, azt mutatom és ezt várom el a másiktól is. Nekem a mű taktikák nem kellenek, lehet hatásosak, de kösz, nem. Az nem én vagyok. Most majd mondjátok, hogy kapjam össze magam. Csak tudjátok könnyű ezt mondani, aki nem tudja milyen ez, az könnyen beszél. Ja meg akiket nem érint meg az elutasítás. Végül is az ismerkedés az a dolog, ami a lelkünket legjobban érinti, nálam így van. És nem fizikailag, de lelkileg kapom a késszúrásokat.
Majd ha találkozok olyan nővel, akire fel tudok nézni, akkor ismerkedem vele, de addig nem! Elkövettem azt a hibát, hogy mostanában is ismerkedtem neten, meg kell állnom, de nem tehetem meg.
43-as: [link]
Az evolúció sem feltétlenül "intelligens folyamat". Tessék elolvasni!
Főleg, hogy a modern társadalomban, nem biztos, hogy a nők nagy részének az ösztönös viselkedése pozitív hatással lesz az emberiségre.
Látom, érdekesen jó cikk.
Számomra ennek is ez a lényege: Aki alkalmazkodik, az túléli, aki nem utódok nélkül elpusztul. Nem mi döntjük el, hogy az utódaink mit tesznek vagy mit nem 100, 100 vagy 1 millió év múlva, ami a túlélésükhöz vagy a kihalásukhoz vezet, csak azt tudjuk mi emberek egyedüliként hogy mit tehetünk azért, hogy evolúciós szempontból minél sikeresebbek legyünk.
Legalábbis a tudás rendelkezésre áll, más kérdés hogy elképesztően kevés ember él ezzel a tudással.
46: Érdemes-e követni az evolúciós szempontokat egyáltalán? Miért jó, ha lesz gyerekem egy olyan nőtől, akit nem igazán akartam magam mellé? A gyereknek sem lesz jó...
Túlnyomó többségben rossz házasságok vannak, tehát az evolúció nem jó irányban halad. Részletezhetnénk ezt, de az egész társadalom beteg, és afelé megy, hogy ne kelljen sokat gondolkodnunk, csak "fogyasszunk", amennyi belénk fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!