Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kicsit sem gázos, hogy az...

Kicsit sem gázos, hogy az értelmesebb fiúk ki fognak halni, mert félnek ismerkedni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 25. 20:25
1 2 3 4 5
 11/47 LeftBehind ***** válasza:
8. Lehet hogy nem kamu a csávó de attól még meg van a véleményem az összes hasonszőrű csajozó mesterről. Semmi mást nem tanítanak azon kívül,hogy nézd a nőket egy darab húsnak. Ennyi! Egyszerűen undorítónak találom ahogy beszélnek,ahogy "eladják" magukat. Ők az élő példa arra hogy a nőknek csak a f/aszfejek kellenek.
2014. jan. 25. 21:24
 12/47 anonim ***** válasza:
Ezt adom 10-es. Amúgy abból a pénzből ami bejön a könyveiből, fizethet színésznőknek illetve kurväknak hogy a videóiban szerepeljen. Én a vizet tudom irányítani a gondolatomat amit Az utolsó levegőidomár című rajzfilmből tanultam, ja és én vagyok a 14. dalai láma igazából, most csak egy csaló kókler ül a székemben.
2014. jan. 25. 21:25
 13/47 anonim ***** válasza:

10 és 12:

Elfogadom, ha nem tartjátok hitelesnek, hiszen nem ismeritek semennyire. Még csak most linkeltem róla egy oldalt, ahol több száz órányi olvasandó anyag van, meg a könyvei is legalább annyi időre elegek. De ezen nem veszünk össze.

Olyan hihetetlen, hogy léteznek férfiak, akik 100+ nővel szexeltek eddigi életükben úgy, hogy soha nem fizettek pénzt szexért? Hogy valaki nem tudott csajozni, de soha nem adta fel és 5+ év munkájával olyan szintre jutott, amit 10 évvel korábban el sem tudott volna képzelni? Hogy a nőknél nagyon sikeres emberek között nem félállati értelmi szinten lévő emberek vannak, hanem intelligensek és okosak is, nagy tudásanyaggal, olvasottsággal? Hogy az ilyen ember pénzre és ismertségre akarja váltani azt a teljesítményt és azt a képességet, amit megszerzett és ezért blogot indít és könyveket ír a témáról?

Csak mert én, te vagy te nem ilyenek vagyunk, miért elképzelhetetlen? Az emberek sokkal hihetetlenebb dolgokat is elhisznek (az élet más területéről), mint amilyen ez.

11:

Pontosan! Én lennék a legboldogabb, ha a nőknek megfelelt volna a béta (aki nem alfahím, azt hívják így - a férfiak 70-80%-a) hozzáállásom. Ha a nőket bókokkal lehetne levenni a lábukról, meg el kéne őket vinni vacsorázni. Ha úgy tudnék sok szép nővel lefeküdni az életem során, hogy illemtudó, tisztességes, erkölcsös, tisztelettudó, alázatos, stb. vagyok, akkor nem kezdtem volna változtatni magamon semmit, ugyanis én is ilyen voltam. De a nők valamiért nem indulnak be ezekre szexuálisan. Ezért hosszú évek munkájával és a megfelelő források (a netről megismertek) segítségével egyre jobban olyanná válok és fogok válni, amit a nők sokkal vonzóbbnak találnak. Ez nem egy olyan folyamat, ami rövid időbe telik.

2014. jan. 25. 21:52
 14/47 LeftBehind ***** válasza:
59%
13. Én nem akarok "illemtudó, tisztességes, erkölcsös, tisztelettudó, alázatos". Én csak ÖNMAGAM szeretnék lenni és ebbe nem fér bele hogy embereket tárgyként kezeljek és úgy viselkedjek mint egy nárcisztikus 175 magas óvodás. Tudod mit? Övék lehet a világ összes két lábon járó pinája, nem érdekel! De az már végképp kétségbe ejt hogy még egy tisztességes párkapcsolatot se lehet kivitelezni ha nem vagy egy parádézó alfa kanmajom.
2014. jan. 25. 22:01
 15/47 LeftBehind ***** válasza:
alázatos" lenni.
2014. jan. 25. 22:02
 16/47 anonim ***** válasza:

Azt gondolom az az ember számára a vég kezdete minden téren, amikor azt mondja, hogy neki nincs szüksége önmaga formálására, hogy jó, jobb legyen az életminősége az élete bármilyen területén.

Nem vagy elég jó a szakmádban - képzed magad.

Nem vagy elég vonzó a nők számára ahhoz hogy akár alkalmi, akár hosszú távú stabil párkapcsolatban gondolkodjanak veled - képzed magad.

Nem vagy elég olvasott - képzed magad.

A nőzés/csajozás/párkapcsolat/szerelem/szex (hívjuk ahogy akarjuk) is csak egy része az életnek, egy olyan, amiben lehet fejlődni, magunkat fejleszteni is azért, hogy elérjük a kívánt célt. (Bár nagyon sok idő alatt és nagyon nagy elhivatottsággal, mert itt van a legmélyebben és az egyik legtöbb hazugság/ábránd az emberekbe nevelve.)

Ahogy megtanulható, hogy hogyan kell úgy meghúzni azt a csavart, hogy ne essen szét a gép, meg lehet tanulni azt is, hogy mit mondj és hogyan viselkedj egy nővel, hogy nagyságrendekkel nagyobb eséllyel nedvesedjen rád a puncija.

Amit te hittél, az nekem is sokáig nagy ellentmondás volt az életemben, már miután elkezdtem a nőzést megtanulni is. Azt hittem, hogy ha jól fel tudok szedni csajokat, akkor majd könnyebben találok egy olyan nőt, aki mellett "visszavedlhetek" a régi állapotomba és a fantazmagóriáim/ink, amik leginkább a gagyi romantikus filmekben látottakhoz hasonlítottak, valósággá válhatnak.

Nem akarom egy ilyen rövid hozzászólásba ilyen mélyen belekeverni a filmeket, de elég nagy bajnak tartom hogy a popkultúra minden szeletéből az sugárzik a felnövő emberekre (férfiakra, nőkre egyaránt), hogy a gagyi, valóságban sosem létező szerelmek és kapcsolatok a normálisak.

Aki azt hiszi hogy olyan az élet, mint a filmekben (nagy Ő, összejövés, jófiúság, örök boldogság, együtt leélt élet, családi harmónia forever; vagy már önmagában az is pusztító, hogy a nőkre ártatlan virágszálként gondol valaki), az eddig még nem volt képes önmagától kitörni ebből a burokból. A legtöbben meg soha nem képesek rá és nekik fos, ők szenvednek, vagy nem tudják "hol hibáznak".

2014. jan. 25. 22:19
 17/47 LeftBehind ***** válasza:
Ne erőltesd magad, világéletemben gyűlöltem a romantikus filmeket. Azt viszont hogy egy beképzelt,manipulatív ősemberré váljak,nálam nem tartozik az "önfejlesztés" címszó alá.
2014. jan. 25. 22:24
 18/47 anonim ***** válasza:

Mit tanítanak ezek?

Legyél érdekes személyiség. Ezért, utazz, legyenek érdekes hobbijaid. Szerezz élettapasztalatot és élj át olyan dolgokat, amik után soha nem kell kitalált történeteket előadnod senkinek, mert az igaziak bőven lekötik az emberek figyelmét. A szabadidőben képezd magad. Ne függjön attól az életed minősége, hogy most éppen párkapcsolatod, vagy sem. Mindig el tudod foglalni magadat olyan dolgokkal, amik előbbre visznek hosszabb távon és csak a javadat szolgálják (nyelvtanulás, önképzés, érdekes hobbik, olvasás). Tanuld meg ne csak azt, hogy hogyan kell a nőket levenni a lábukról, hanem hogy hogyan válj mindenki számára "menő" emberré, akivel szeretnek beszélgetni és együtt lenni az emberek. Spórolj pénzt és minél hamarabb válj önfenntartóvá, hogy ne attól függjön a léted hogy megjön-e a következő havi fizetésed.

Járj gyúrni és optimalizáld a kinézetedet (próbálj ki új haj és arcszőr stílusokat és válaszd ki amelyik a legjobban tetszik), hogy ezáltal a külsőddel is elégedett legyél és a tükörbe is önbizalommal nézz.

Ezeket mind. Még nem is kell messzire mennem - Ezekről mind szó van már az előző oldalon általam belinkelt szerző műveiben is.

Ezekben hol van kivetni való? Ezek mind arra jók, hogy nagyságrendekkel jobban érezd magad a bőrödben, mint bármikor valaha az életedben.

2014. jan. 25. 22:35
 19/47 LeftBehind ***** válasza:
Elégedett vagyok a külsőmmel,van hobbim ami eléggé lefoglal,munkám sajnos még nincs de mindent megteszek hogy ez változzon,3 hónapig éltem és dolgoztam az Egyesült Királyságban,voltam már nyaralni Spanyolban,Tunéziában,Horvátban szóval élményekben is eléggé gazdag vagyok és évekig folyamatosan próbálkoztam a csajoknál. Akkor a képlet szerint nekem most egy elégedett,boldog embernek kéne lennem?
2014. jan. 25. 22:43
 20/47 LeftBehind ***** válasza:
Megsúgom - NEM! Tudod miért? Mert nincs egy ember aki mellett magam adhatnám,akivel olyan dolgokról beszélhetnék amik engem is érdekelnek. Nincs az a hobbi,kinézet,élmény vagy pénz ami elég önbizalmat adna ehhez az egész baromsághoz. Tényleg olyan k/rva nagy kérés hogy egyszer az életben hagyjuk a francba a státusz quo-t meg az egész ego túltengéses agyzsibbasztást? Egyre kevésbé érzem magam otthol ezen a szájbavert bolygón és elegem van már belőle hogy mindig csak az én hibám amiért nem nyelem le mindenki hülyeségét! Tudod mit nem adnék ha én is ilyen együgyű lyuk orientált nyálgép lehetnék,de nem tudok magamtól azzá válni. Egyszer próbáltam,semmi nem változott azon kívül hogy fél évig nem bírtam tükörbe nézni.
2014. jan. 25. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!