Kicsit sem gázos, hogy az értelmesebb fiúk ki fognak halni, mert félnek ismerkedni?
Érdekes, és nagyon szomorú dolgok ezek. Ha lenen kivel, akkor már én is belemennék egy "egyéjszakásba" is, hiszen oly mindegy már nekem ebben a helyzetben, amiben vagyok. Igazából, én már nem is tudom, hogy valójában mit is szeretnék. Nem is vagyok már biztos abban sem, hogy tudnék-e kötődni tartósan egy nőhöz, bár ezt így tapasztalatok híján nem is tudom most megmondani.
Valahogy már én is azt érzem, hogy ez a bolygó, ez a világ nem nekem való, és nem csak azért, mert a nők terén semmilyen tapasztalatom nincsen.
Én azt érzem, hogy vannak szerencsés emberek, akik jó lapokat kaptak a sorstól, és vannak az olyanok, mint én. Ez messze nem azt jelenti, hogy csak rossz dolgok történnek velem. Persze, elhiszem, hogy a szerencsések szeretnék minél több emberrel megosztani a tapasztalataikat.
Én például nagyon visszahúzódó és félénk személyiségű ember vagyok, és úgy érzem, hogy ezen nem is lehet változtatni, maximum elfogadni.
Én ezt el is fogadom, és önmagamat adnám én is, - ha lenne kinek, hogyha lenne kivel ismerkedni! De sajnos nincs! Én ilyen vagyok, és ha valaki együtt élne velem, akkor ezt látná. Arról már nem tehetek, ha ez valakinek nem tetszik. Mindenkinek van egy bizonyos személyisége, karaktere, amin már szerintem nem lehet változtatni. Az, hogy normális munkám sincsen, az megint egy külön téma lehetne. Ez az aljas világ valahogy negyon nem úgy van "kitalálva", hogy az ilyen magamfajta embereknek az önbizalmát építse! És erre mit csinálnak? Álságos módon azt lehet mindenhol hallani, hogy légy önmagad, szerezz önbizalmat! Hát nem kész őrület?!
Egyébként szerintem nincsenek általános "receptek" a nőket illetően, de az tény, hogy a mai idióta világban a médiának nagyon káros hatásai vannak ilyen tekintetben is. Tehát a nők nem kis része ezért olyan, amilyen, mert már teljesen ki vannak mosva agyilag a médiák által.
Hát, ravasz dolgok ezek azért is, mert a nők képesek elhitetni azt a férfiakkal, hogy csak bennük van a hiba, és nekik kellene megváltozni. A férfiak ezáltal hajlamosak saját magukban keresni a hibát.
Sokan szeretnek az önbizalomról is beszélni. Nos, ez is egy roppantul ravasz dolog, ha lehet így fogalmazni. Szerintem az önbizalom éppen a sikerek, a tapasztalatok által jön meg. De ha valakinek velem ellentétben már volt sok próbálkozása, viszont állandóan csak elutasítást kap, akkor hogy a fenébe szerezzen tapasztalatot?! Sőt, jó eséllyel elmegy az a maradék kis önbizalma is az embernek, ha egyáltalán volt addig. Tehát már be is zárult az ördögi kör. Tehát éppen a nők azok, akik akaratukon kívül is rombolják a férfiaknak az önbizalmát sok esetben!
Hát, sajnos az ilyen magamfajta emberek rossz világba születtek.
21-22-23:
Ott kezdődik az első lépés önmagunk és a világ megismerésében, ha elfogadjuk hogy szexuális értelemben állatok vagyunk. Én is, te is, te is, te is. Csak azt nem értem, hogy az olyanok mint ti, hogy nem tudtok térben és időben messzebbre, nagyobb távlatokban gondolkozni, mint a jelen korunk és a szűkebb értelemben vett lakhelyetek? Nem tudtok logikai következtetéseket levonni a nagy egészből. Elvonatkoztatni önnön valótoktól és beleképzelni magatokat egy 100 ezer, de akár csak ezer éve élt ember, ősember életébe.
Hogy az emberiség már 2 millió éves? Hogy a legtöbb ember a felmenőit is beleszámítva csak néhány ezer éve él civilizációban? Hogy a Földön valaha már több mint 100 milliárd ember élt 2 millió év alatt? Hogy ennek az időnek a 99%-ában az emberek 90%-a a mindennapi túléléssel voltak elfoglalva, nem pedig azzal, hogy most kibe lehet szerelmesnek lenni?
Sokkal normálisabb volt nagy átlagban nézve nem szerelmesnek, nem érzelgősnek lenni? Hogy az valaha élt emberek 95%-a sosem a mai (utóbbi 100 évben elterjedt és a keresztény kultúrkörben maximum az utóbbi 1000 évben megjelent) szerelmet kereste, vagy akarta az élettől.
Egy nő számára a szerelmet az jelentette, ha a férfi A, megvédte őt a külső veszélyektől és ellátta őt és a gyerekeit a túléléshez szükséges dolgokkal. B, domináns, erős, férfias vezéregyéniség (stb.) volt, akitől a későbbi korokban is általában a legtöbb nő akarta a gyerekét (csak nem lehetett a "hülye" társadalmi szabályok miatt).
A férfi számára a cél az volt, hogy minél több nőt termékenyítsen meg az élete során. Aki ebben kudarcot vallott, az mindenféle emlék, örökség (genetikai) nélkül tűnt el örökre a létezésből. Párezer éve létrehozták a családot, hogy minél több férfinek jusson nő (különben továbbra is a férfiak 10-20%-a termékenyítette volna meg a nők 80%-át) és így lassan kialakult a mai értelemben vett civilizáció. A férfiak továbbra is minél több nővel akartak szexelni, mert évmilliók alatt ezt írta beléjük a természet és akik megtehették közülük, azok meg is tették ezt mindig a történelemben később is, amikor már "nem szabadott volna". Akik meg nem, azok az egy szem családjuk túléléséért küzdöttek valamilyen formában egész életükben.
És még egyszer, nem intézheti el senki sem ezt az egészet egy könnyed "de ez a múlt :)" szólással. A szexuális ösztönök ugyanúgy végigkísérik a legtöbb embert (még ha nem is tud róla), mint bármilyen más ösztön, amit meg természetesnek tart mindenki és elfogad. Ott kezdődik az első lépés önmagunk és a világ megismerésében, ha elfogadjuk hogy szexuális értelemben állatok vagyunk, de a szó létező legjobb értelmében.
23,26: Teljesen egyetértek veletek. Mintha magam hallanám! Ez a bolygó nem nekünk való... Lehetnék olyan, aki megváltoztatja a személyiségét, hogy sok nője legyen, de akkor nem magam lennék, hanem valami ismeretlen személyiség. Próbáltam ezt az egészet, PUA-t, de ahogy egyre mélyebben ástam bele magam, találkoztam tanítókkal, próbáltak PUA-nak nevelni, a végén az jött le, hogy egy más személyiségem lesz, teljesen más, mint aki valójában vagyok. Az összes nőt teljesen hasonló módon kellett kezelni, és tényleg, láttam a hatásait, hogy szimpatikusabb voltam nekik. Egyáltalán nem az értelemmel, intelligenciával kellett elcsábítani őket, hanem ahogy kifejeztem magam, azzal. DE(!!!) ez nem én vagyok, én SOSEM viselkednék így, és soha nem is akarnék így viselkedni! Ellenszenves ez az egész viselkedési mód. Nekem nem jön be az, hogy a nőket így lehet megszerezni, hogy mutatok nekik egy maszkot, amire ráugranak. Az egész arra ment ki, hogy végül is rajtam múlt minden, MINDEN. Ezt meg azért nem szeretem, mert nekem az a jó, ha a nő is tesz a kapcsolatért, legalább ugyan olyan mértékben, mint én. Itt az arány meg az hogy én mindent, a másik semmit. A nő meg csak azért szimpatizált velem, mert olyannak mutattam magam, amilyennek látni akartak. Na ez volt a vég. Ilyen sosem lennék, képmutató. Nekem nem kell nő, ha ilyen. Bízzak egyáltalán abban, hogy van még iylen nő, akinek egy egyedi férfi kell? Amit mond az úgy van és úgy is tesz? Mert jó ha egy nővel találkoztam aki ilyen, csak sajnos más miatt nem jött be, nem működött volna hosszútávú kapcsolatunk, de ezt megbeszéltük és tisztességesen utasítottam el, és nem bántottam meg, mert lett bizony nemsokára egy kapcsolata. :) Itt is látszik, hogy nem úgy mondok nemet, hogy a másikat leszarom, hanem azt is megbeszélem vele, tisztességesen. Ez is hiányzik a legtöbb nőből. Levelezünk, levelezünk, magasztal a nő, hogy én mennyire jó vagyok, mire tovább haladnánk a kapcsolatfelvétellel(Facebook pl.), akkor már nem jelöl vissza, eltűnik, nem válaszol többet. Ja, hogy gáz a képem? Érdekes a női ismerősök közül meg like-olták, illetve írtak is pozitív kommentet alá? Akkor hogy is van ez? Egyáltalán egy kép miatt érdemes a férfi szeretetét a kukába dobni? Úgy látszik igen. Amúgy erre is van megoldás, írhatna nekem a hölgy, hogy mutassak más képet, kíváncsi rám, stb... tehát van megoldás.
Persze a PUA-k mondanák, hogy nem jó a kép, nem ilyen kell, legyen valami egzotikus hely mögöttem, álljak pózt így, úgy, amúgy, na persze. Ez is azt mutatja, hogy ne rakjak ki bármilyen képet, ne olyan legyek, amilyen hanem változzak meg, legyek egy idegen, aki sosem lennék, és ezt mindezt azért, hogy legyen egy barátnőm? Én az ilyen barátnőt nem nézném semmibe, mert nem magam miatt szeretett belém, hanem a PUA-k alapján mutatott dolgok miatt, így akár beleszerethetett volna egy másik PUA-ba is, tökmind1, mert a másik is megfelel az evolúciós szabályok szerint.
Aki nem tudja, hogy mi az a PUA, itt a magyarázata:
Egy csajozógép magyarul. Csak már erre is egy szakma épül, undorító.
Szóval vagyunk egy páran férfiak, akik olyan nők után vágyódnak, akik valójában saját magunk miatt szeretnek minket. És nem egy evolúciós vonalat akarnak követni.
Amúgy visszakanyarodva a kérdező kérdésére, azt látom magam körül, hogy sok olyan intelligens ember van, aki magányos, normális. Van akik könnyebben bírják a magányt, de vannak akik nagyon nehezen, mint pl. én. Azoknak meg marha nagy szerencséjük van, akiknek nem kell társ, mert azok leélnek nő nélkül úgy, hogy nem fáj nekik a nők hiánya. De ez velük született tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!